Granelund svinahuset brygghuset

Granelund Svinahuset & Brygghuset

Smakfullt inredda lägenheter på gården Granelund, nära Kivik och Södra Mellby, öppet 15 maj – 15 oktober, uthyres hela och halva veckor.

Njut av Österlens sandstränder, cykla och vandra i landskap med jordbruk, äppelodlingar och lövskog. Besök gårdsbutiker, restauranger och konstgallerier.

Från gården Granelund syns Hanöbukten, och det är nära till kyrkbyn Södra Mellby, Stenshuvuds Nationalpark och fiskeläget Kivik. På gården bedrivs spannmålsodling och vinodling – Mellby nr 5 Vingård - med produktion av vitt, stilla vin och mousserande vin.

Svinahuset med 60 m2 har upp till 7 bäddar, en vackert inredd lägenhet med öppen planlösning och sovloft. Köksdelen är välutrustad med spis, ugn, mikrovågsugn, kyl- och frys samt diskmaskin. Vedkamin för extra trivsel. Egen uteplats med solparasoll och grill.

Brygghuset på 50 m2 har 2+2 bäddar, separat sovrum med dubbelsäng och ytterligare två bäddar i vardagsrummets bäddsoffa. Genuint brygghuskök med kokplatta, mikrovågsugn och litet kylskåp, frysfack finns i angränsande utrymme. I Brygghuset finns allt på bottenplanet, uteplatserna är två, för optimalt solljus både morgon och kväll. Vedkamin för trivsamma kvällar inomhus.

Uthyrning 15 maj – 15 oktober. Slutstädning, sänglinne och handdukar ingår alltid i Brygghuset och Svinahuset. Boendena är rök- och husdjursfria. Inflyttning från 17.00 på inflyttningsdagen, utflyttning 11.00 utflyttningsdagen.

Under högsommaren (vecka 27-33) endast hela veckor.
Svinahuset 10.600 kr per vecka, bytesdag söndag.
Brygghuset 8000 kr, bytesdag lördag.

Övriga veckor uthyrning torsdag- söndag (3 nätter) alternativt söndag- torsdag(4 nätter) i båda boendena.
Svinahuset 5500 kr, torsdag – söndag / söndag – torsdag.
Brygghuset 4000 kr, torsdag – söndag/ söndag – torsdag.

Bokas hos värden eller epost:
Familjen Laike uthyrning@laike.se

Granelund Svinahuset & Brygghuset

0414-700 22
0730-54 31 37
Åkarpsvägen 18
277 35
Kivik

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE