Om oss » Österlen

Vi som bygger Österlen.se

Österlen.se är en del av Destination Österlen AB som bildades hösten 2003. Företaget verkar för att utveckla Österlen till Sveriges attraktivaste turistdestination. Målsättningen är att attrahera fler besökare till Österlen. Inte bara under sommarhalvåret, utan under årets alla månader.

Vi som jobbar här tillhör den exklusiva skara som har förmånen att njuta av detta paradis. Året runt! Vi bor och verkar här på Österlen. Vinter som sommar. Höst som vår. Och även om de flesta av oss bott och arbetat i andra delar av detta avlånga land så har Österlens dragningskraft i slutändan visat sig alltför stark att motstå.

Vi vill dela med oss av denna vackra del av världen till dig. Vi vill inspirera. Få dig att förnimma något av den speciella skönhet som är så påtaglig här nere i detta avskilda hörn i sydöstra Skåne. För att inte tala om dess rika utbud av aktiviteter och upplevelser.

Hälsningar från oss på Destination Österlen!

österlen.se blomsterbukett

Peter Carlsson

Frilansfotograf med Österlen som utgångspunkt. Fick sin första Hasselblad när han var 10 år.
Jobbat de senaste 17 åren med inriktning på livsstilsmagasin, böcker och reklam. Uppdragsgivare i Sverige och internationellt. En del referenser finns på peter.se. Uppdragsgivare är magasin som t ex. Elle Decoration, Lantliv, Hus & Hem och Residence. Matbok med Tareq Taylor. Trädgårdsböcker med Peter Englander och Ulrika Grönlund. Reklamuppdrag åt Mercedes, SonyEricsson, Sparbanken Skåne och många många fler...

Lars Rabe

Kommer från Limhamn och har jobbat på reklambyråerna RHR, Holst&Co, Navigator och Thornell & Rabe under 1983-95.
1989 startades företaget rabe.se AB och samtidigt flyttade vi till Blågård utanför Borrby. 1995 kom ju ”internet” och då fastnade jag för att producera webb. Har nog några hundratals webbplatser bakom mig sen dess, och nu bygger jag hemsidor med förtjusning i WordPress, även webbplatser med webbutik och sökordsoptimerar dom löpande.
Kika gärna in på rabe.se och se senaste webbproduktionerna.

Noak Karlsson

Vår klippa på kontoret!
Håller i kontakterna, gör uppdateringar och är den som du i första hand kommer i kontakt med. Avslutade precis gymnasiet, körde postbil under sommaren.
Tog du en glass i hamnkiosken i Simrishamn i somras så kan du ha sett Noak bakom disken.

Chilli

Christians lille hjälpreda som tycker mer om hundgöra än ettor och nollor. Har ”hundgodis” som sitt lösenord.

Christian Esbjörnsson

Driver, sedan året 2002, hotell- och restaurangverksamhet i Österlens huvudstad Simrishamn. Bördig från Kivik, högskoleutbildad inom turism, och jobbat hela sitt verksamma liv i turismindustrin. Jobbat inom flygindustrin Certifierat flygbolag för elektroniska biljetter i övrigt jobbat mest med destinationsmarknadsföring, bland annat tre år som marknadschef för Holländska Turistbyrån i Skandinavien och Finland.

Rulla till toppen