Österlenchoklad

Österlenchoklad

Välkommen till vårt chokladcafé med butik, en fristad för chokladälskare. Slå dig ner i vårt trivsamma café och njut av våra olika chokladdrycker. Vad sägs om en choklad milkshake med krossad maräng eller en varm choklad gjord av 100% choklad från Tanzania? Vårt café erbjuder sittplatser både inomhus och utomhus i vår charmiga trädgård när vädret tillåter.

För en extra speciell upplevelse erbjuder vi chokladprovningar för hela familjen till endast 65 sek/bricka och person (observera att platserna är begränsade och kan ta slut vid högt tryck).

Passa på att handla med dig kvällens dessert eller en ask med prisbelönta praliner till någon du tycker om. Vårt sortiment sträcker sig från eleganta presentaskar till bakchoklad och läcker chokladkonfektyr.

För aktuella öppettider, besök vår hemsida!

På vår chokladfabrik i Skåne-Tranås, Österlen, har vi producerat svensk choklad genom "bean to bar" sedan 2013. Vår fabrik är inhyst i en historisk byskola från 1893, där vi fortfarande tillverkar alla våra produkter innan de skickas ut till världens alla hörn.

Fabriken och butiken håller öppet året runt och erbjuder choklad till fabrikspriser samt möjligheten att njuta av fika i caféet. Under soliga sommardagar är trädgården på baksidan en populär plats att koppla av och uppleva det genuina Österlentempot. Passa på att njuta av våra läckra gräddbullar och brownies med pekannötskola, ackompanjerade av noga utvalt kaffe från några av Sveriges bästa kafferosterier. Missa inte heller våra färska praliner.

I fabriksbutiken kan du också följa tillverkningen genom våra produktionsfönster. Med lite tur kan du skymta en av våra chokladfabrikörer som skapar något läckert just då. När kakaobönorna rostas sprids ljuvliga dofter genom hela huset. Välkommen till en chokladupplevelse utöver det vanliga!

Österlenchoklad / Svenska Kakao

Våra Öppettider

Onsdag 11:00
-17:00
Torsdag 11:00-
17:00
Fredag 11:00-
17:00
0417-201 25
Tranesvägen 37
273 92
Skåne Tranås

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE