Tastecelebration

Tastecelebration Residence

Hos oss får du uppleva maten på flera sätt:
- I vår restaurang kan du njuta av härliga smaker från hela världen,
- i vår Smakbutik kan du handla med dig gott från nära och längre ifrån. Dessutom hittar du Big Green Egg här tillsammans med en massa tillbehör.
- Dessutom har vi ett underbart restaurangkök där vi även håller matlagningkurser, en fantastisk trädgård med iögonfallande utsikt och en massa kul!

Växtbaserat för icke-vegetarianer
Vi fokuserar på härlig grön mat för såväl den ovana grönsaksätaren som mer inbitna herbivorer. Vi arbetar mer än gärna med säsong och lokala odlare samtidigt som vi ofta sneglar över landsgränserna och hittar ljuva kombinationer med spännande matäventyr som resultat.
Glöm inte att boka bord i förväg till vår restaurang, det är mycket begränsat med plats kvällstid.

Gårdshotell
I huset finns fem fina hotellrum att sova ut och njuta i.
Vi tycker mycket om design och färg och det kommer du att märka av i alla rum och vrår.
Vårt gårdshotell är öppet sju dagar i veckan utom kanske just när snöstormarna härjar som bäst på Österlen ;0).

Smakbutik och Big Green Egg-återförsäljare
I vår Smakbutik hittar du goda, smakrika och spännande ingredienser från nära och längre ifrån. Här hittar du fina presenter till både dig själv och kanske en annan matälskare du vill ge något uppskattat till. Vad sägs om lagrad sojasås på whiskeyfat, 18-årig balsamico eller någon av våra över 200 olika kryddor och teer!

Vi är stolta återförsäljare för the Big Green Egg, en smaragdgrön klassiker i form av ett stort ägg. Visst kan man grilla i den men så mycket mer än så! Baka något långsamt på 80 grader, gör en napolitansk pizza på 400 grader, rök en morot, baka en kaka och jobba med direkt och indirekt värme. Alla möjligheter finns!
Naturligtvis säljer vi även flera sorters kol och alla tillbehör till the Big Green Egg.

Nära till natur och vandringsstigar
Tastecelebration Residence befinner sig i den gamla Jägmästarbostaden i Andrarum med en fantastisk utsikt över vidderna. Vi ligger på en armlängds avstånd från såväl Skåneleden och Backaleden för vandrare som Sydostleden för cyklister.

Möte, konferens och catering
Naturligtvis kan vi även hjälpa till med (grön) catering och en- eller flerdagars- konferens och möte med boende och mat.
Vi sätter gärna samman paket med både boende, mat och aktiviteter som passar era önskemål.

Är du sugen på att äta grön hotellfrukost utan att sova här? Det går, tänk bara att förboka innan!

Presentkort
Är du på jakt efter fin present åt en viktig person i ditt liv? Ge en upplevelse i form av presentkort, det kan användas för både hotellövernattning, restaurangbesök och kurser.

All betalning hos oss sker elektroniskt. Vi accepterar de flesta kort och Swish men hanterar inga kontanter.

Det här är vi!
Vi som driver Tastecelebration Residence heter Isabel och Joost. En svenska och en holländare som möttes för nästan 20 år sedan på en eventkongress i Sheffield. Tillsammans och på egen hand har vi spenderat mycket tid och arbete inom media- och nöjesbranschen. Från organisation av stora events till rådgivning om festivaler och city marketing.

När vi fick chansen att ta över Jägmästarbostaden krävdes det bara några möten i bilen på väg fram och tillbaka till Holland för att bestämma oss.
Bloggen Tastecelebration skulle få en egen offline mötesplats för foodisar från hela världen. Efter mycket planerande, fixande och renoverande står vårt Residence äntligen färdigt. Vi rullar nu in på vårt sjunde år och konstaterar att det fortare när man har roligt!

Vi längtar efter att få välkomna dig här hos oss!
Isabel och Joost

Tastecelebration Residence

Våra Öppettider

Fredag 11:00-
21:00
Lördag 11:00-
21:00
Söndag 11:00-
17:00
0708-153955
0708-153955
Jägmästarbostaden 101
273 57
Andrarum

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE