Vyn Restaurant & Hotel

Restaurang

Vår ambition är att skapa en upplevelse som erbjuder säsongsbetonad mat från våra skånska och skandinaviska rötter samt den lokala flora och fauna, men också gott om tid och möjlighet att koppla av och kontemplera i vackra omgivningar – både före, under och efter din måltid.

Vår avsmakningsmeny kostar 3 500:- SEK per gäst. Dryckesmatchning finns också tillgänglig, både alkoholfri och alkoholhaltig. Observera att vi inte kan tillgodose vegan-/vegetariska alternativ eller menyer utan mjölkprotein och ägg denna säsong. Kommer att erbjudas vegetarisk meny från juni - september.

Mat- och vinbar

En avslappnad och mer intim mat- och vinbar kompletterar restaurangen och serverar lättare rätter som är i säsong till allmänheten samt frukost till hotellets gäster.

Öppet Måndag - Söndag från kl. 16.00. (Köket stänger kl. 20.00).

Reservationer: Vi håller de flesta av våra bord reserverade för drop-in, men vi tilldelar några bord för reservationer. Observera att VYN inte accepterar kontantbetalning.

Hotell

Intill vår restaurang finns ett boutiquehotell med 15 rum som erbjuder dig möjligheten att tillbringa en lugn natt eller två. Att i lugn och ro utforska allt som Österlen har att erbjuda. Eller bara för att andas ut och koppla av.

Reservationer fram till 31 juli är nu släppta.

Privat Rum

Vår restaurang erbjuder ett avskilt område i en privat miljö. Det privata rummet rymmer 7-25 gäster och är idealiskt för företag eller grupper som vill hålla möten, konferenser, firanden, familjesammankomster, evenemang, provningar och mer.

Två olika menyer erbjuds; en avsmakningsmeny – och en mindre säsongsbetonad meny.

Avsmakningsmenyn kostar 3 500:- SEK per gäst och den säsongsbetonade menyn är 2 500:- SEK per gäst. Dryckesmatchning finns också tillgänglig; både vinpaket samt alkoholfritt dryckespaket. Observera att vi inte kan tillgodose vegan-/vegetariska alternativ eller menyer utan mjölkprotein och ägg denna säsong. Vi kommer kunna erbjuda vegetarisk meny från Juni - September.

Observera att bokningar för det privata rummet endast kan göras via e-post och att VYN inte accepterar kontantbetalning.

Vyn Restaurant & Hotel

Våra Öppettider

Måndag 16:00-
21:00
Tisdag 16:00-
21:00
Onsdag 16:00
-22:00
Torsdag 16:00-
22:00
Fredag 16:00-
22:00
Lördag 12:00-
21:00
Söndag 16:00-
21:00
Höga vägen 72
272 92
Simrishamn

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE