harden matstudio

Härden Matstudio

Härden Matstudio ligger i lilla byn Hannas mitt i hjärtat av Österlen och är ursprungligen en gammal skola från slutet på 1800-talet. Omgivet av de vackra fälten och mellan Hammenhög och Glemmingebro precis bredvid Hannas vackra kyrka från 1100-talet så kan man från och med påsk i år bjudas på gedigen mat i en härlig hemmamiljö.

Hemmakvällar på Härden Matstudio

I det stora charmiga köket och under sommartid även på den mysiga uteserveringen med stor öppen grill bjuder värdparet på middagar med tillhörande dryckespaket. Genom att bjuda max 20 förbokade gäster med bara en sittning per kväll hinner gästerna landa, mötas och njuta i en varm, avslappnade hemmamiljö med en nära personlig service. Det blir en helkväll med en direkt kontakt med kocken ,dvs värden, där man tas med på hans gastronomiska resa där inget har lämnats åt slumpen.
Menyerna är ständigt föränderliga och det sätts en fast meny med tillhörande dryckespaket till varje kväll. Alltid med ett vegetariskt och alkoholfritt alternativ som följer säsong, utbud och kockens humör med lokala och ekologiska råvaror i mesta möjliga mån. Samarbeten med lokala producenter och att gynna trakten är en självklarhet.
På den stora utegrillen i direkt anslutning till sommarens uteservering lagas nästan all mat över öppen eld. Där kan man boka ett ”Chefs table” för två och få en ännu närmare kontakt med kocken och hans bestyr över elden.
-”Härden betyder-hjärta, centrum, öppen eldstad och grogrund-allt som vi vill att våra hemmakvällar ska representera. Matstudio står för vår andra del av verksamheten och öppnar upp för en kreativ frihet med många möjligheter. Vi vill kunna erbjuda allt från härliga middagar för både slutna och öppna sällskap till roliga uppdrag på annan ort eller andra spännande event. Vi vill helt enkelt vara öppna för kunders önskemål i den mån vi kan. ” säger Linda och Torkel

Catering

Vi erbjuder catering i både större och mindre sällskap

Privat kock

Vill man ha en tillställning med privat kock på plats så går det att hyra oss.

Takeaway kassar

Erbjuds lågsäsong under helger som vi annonserar på hemsidan och sociala medier.

Matlagningskurser

Vill ni i ett slutet sällskap vara med och laga mat som ni sedan tillsammans får avnjuta i vårt kök så bokar ni en matlagningskurs.

Abonnera Härden

Självklart kan man abonnera Härden Matstudio för egna tillställningar. Man kan vara hur få man vill med reservation för en ”hyra” för sitt privata event. Mejla oss för mer info.

Om oss

Vi är alltså ett par ursprungligen från Stockholm som driver Härden Matstudio tillsammans sen hösten -21 och först till påsk i år är det äntligen premiär för våra hemmakvällar på Härden. Torkel är en erfaren kock med lång meritlista från Stockholms restauranger och har även lång erfarenhet av catering av alla dess slag. Linda kommer från nöjesbranschen och är van vid många bollar i luften. Hon ser till att det alltid är en skön och mysig stämning och miljö på Härden. Tillsammans vill vi skapa härliga kvällar och roliga upplevelser tillsammans med våra gäster. Hoppas vi ses snart!

Vill man hålla koll på oss så följ oss gärna på sociala medier
@hardenmatstudio

För vidare info och frågor mejla oss eller ring!

Härden Matstudio

070-853 74 86
Ystadsvägen 195
276 55
Hammenhög

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE