Österlens GK Lilla Vik

RESTAURANG:
På Lilla Viks Golfrestaurang skapar våra omtyckta kockar välsmakande rätter, inspirerade av svenska husmansrätter och smaker från världens hörn. Vi använder lokalt producerade råvaror efter säsong och erbjuder espressobryggd Lavazza. Njut av utsikten över 9:ans green från vår uteservering i söder vid fint väder. Vi erbjuder även mat för avhämtning och catering. Besök oss dagligen mellan 08.30-15.30, med lunchservering kl. 11.30-14.30. Boka via www.baddaroangar.se eller kontakta oss på restaurang@osterlensgk.com.

BOENDE:
På Österlens golfklubb välkomnar vi dig till bekväma lägenheter med 80 kvm fördelat på två våningar. Lägenheterna har badrum, kök, vardagsrum och sovrum med upp till sex sängplatser. Njut av uteplatsen, boulebana, schack, utomhuspool och padelbanor. Vi erbjuder även möjligheter för konferenser och möten. Boka ditt boende och upplev vår varma atmosfär genom att skicka din förfrågan till oss.

GOLF:
Lilla Viks banor, både parkbanan och korthålsbanan Korta Vik, är perfekta för golfare av alla nivåer. Djupadals banan är en kuperad hedlandsbana med en fantastisk miljö. Vi har även nybyggda träningsområden och möjlighet att spela året runt. Upplev vår seasidekänsla och vackra natur. Bo i våra lägenheter, arrangera möten och njut av golf och padel på vårt golfklubbområde.

PADEL:
Spela padel på våra två fina banor mellan Golfrestaurangen och Korta Vik. Belysningen möjliggör spel även under kvällstid. Boka via appen Playtomic. Priser varierar beroende på tid, men medlemmar i Österlens GK betalar endast 200:-, och det ingår i det årliga medlemskapet. Rack finns att hyra, och bollar finns till försäljning. Avbokning med återbetalning kan göras upp till sex timmar före bokad tid.

Österlens GK Lilla Vik

0414-270 00
Lilla Viksvägen 9
272 95
Simrishamn

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE