Mälarhusen Stugby

Mälarhusen Semesterby Österlen

Vi har 23 st moderna stugor med dusch/wc i vår stugby varav 4 st är tillgänglighetsanpassade. Varje stuga har 2 st sovrum. I familjestugan är det en dubbelsäng och 3 enkelsängar i våningssängar. I tillgänglighetsstugan är det 2 st våningssängar i sovrummen. I varje stuga finns det en soffa samt matplats. Nyhet 2024 är våra nya gårdssviter i nya Mälarhusgården!

För att se detaljerad beskrivning av stugorna, sök i vår webbokning på de datum du är intresserad. Du får då upp en detaljerad beskrivning vad stugorna innehåller och kostar. Där bokar och betalar du även din stuga. Då får vi in dina kontaktuppgifter och du får automatiskt en bekräftelse per email över din bokning.

Är ni 2-3 familjer som reser tillsammans och var och en bokar för sig. Skriv då gärna i meddelanderutan om ni önskar bo nära/bredvid varandra. Exempelvis grupp "Sandberg".

Vi försöker i största möjliga mån tillgodose era önskemål om det är möjligt med förbehåll för hur bokningarna ser ut. Bokar en person för samtliga familjer förstår vi att ni reser tillsammans.

Stugorna ligger i en vacker parkmiljö med lekplats, hoppkudde och minigolf.Varje stuga har egen terrass med grill och utemöbler. I vår reception/kiosk som vi har öppet i högsäsong finner du glass och godis samt ett mindre utbud av kompletteringsvaror. Vi rekommenderar att man handlar livsmedel i ICA Borrby 8km ifrån Mälarhusen Stugby.

När du bokar kan du som tillval välja slutstädning, lakan/handduks set, barnsäng eller hund i stugan.

(Vi tillåter inte katt i stugorna)

Du kan även välja avbeställningsförsäkring för din stuga i tillvalsvalen i bokningen mot en extra kostnad . Då kan du mot intyg avbeställa dagen innan ankomst. Övrig information och avbeställningsvillkor ser du under bokningssidorna. Där anges även priserna beroende på säsong och efterfrågan.

Kontakta oss innan via mail eller telefon för nyckelutlämning i lågsäsong.

För din bekvämlighet har vi har brevlåda för ankomst och avresa vid receptionen i lågsäsong. Ni når oss även på telefon 0723- 586 586 då vi ofta är i närheten av stugbyn.

Mälarhusen Semesterby Stugor & Gårdssviter

0723 - 586 586
Östra Kustvägen 1773
271 77
Löderup

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE