Kronovalls Vinslott - Österlen.se

Kronovalls Vinslott

Att bo på ett slott är något alldeles speciellt, en upplevelse där historiens vingslag känns nära. Oavsett om det är ett Slottsbröllop, en konferens på Österlen eller bara en stunds avkoppling med nära och kära, är det något magiskt med att vara omgiven av historiska korridorer och knarrande golv.

På Kronovalls Vinslott strävar vi efter att erbjuda en totalupplevelse med mat, dryck och service. Oavsett anledningen till ditt besök arbetar vi för att skapa precis den upplevelse du önskar, och gärna lite till. Vi planerar, arrangerar och levererar tillsammans med er eller för er, så att ni kan njuta av stunden tillsammans.

Slottet, i dess nuvarande skick från sent 1800-tal, bär på en autentisk slottskänsla som vi värnar om. Dess interiör och atmosfär är orörd och utgör en betydande del av er vistelse hos oss. För den genuina slottsatmosfären har vi valt att inte bygga moderna bad och toalettutrymmen på varje rum. Dessa faciliteter finner man istället i korridoren utanför, och för extra bekvämlighet finns badrockar på rummet.

För de som föredrar egna bad- och toalettutrymmen på rummet har vi åtta nyrenoverade rum i Parkvillorna, cirka 150 meter från slottet. Hos oss är varje detalj utformad för att skapa en minnesvärd och unik vistelse på detta historiska slott. Välkommen till Kronovalls Vinslott för att uppleva slottslivet i dess fulla prakt!

Kronovalls Vinslott

0417-197 10
Fågeltofta
273 92
Skåne Tranås

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE