Jakten Hoppet av Brantevik

Upptäck den unika upplevelsen av att segla skuta med Hoppet. Njut av tystnaden, endast avbruten av vindens sus och vågornas brus, med de vita seglen svepande ovanför dig och Österlens vackra kust som passerar förbi.

Alla är välkomna ombord, oavsett erfarenhet. Om du vill hjälpa till med att sätta segel, styra eller bara njuta av resan, är det möjligt. Vår erfarna besättning tar hand om skutan.

Hoppet, byggd på 2000-talet med inspiration från en gammal dansk jakt, är en del av Österlens segelfartygshistoria från mitten av 1800-talet. Från mitten av maj till slutet av september seglar Hoppet huvudsakligen i södra Östersjön, med möjlighet till längre turer till avlägsna hamnar.

Varje sommar erbjuder vi ett varierat seglingsprogram öppet för alla. Seglingarna kan vara några timmar längs Österlens kust eller längre resor, en till tre dagar, till intressanta hamnar i Östersjön. Vi har även genomfört långseglingar till destinationer som London, Sankt Petersburg och Skottland.

För företag eller privata grupper erbjuder vi möjligheten att boka Hoppet för skräddarsydda seglingar, där vi anpassar rutten efter gruppens önskemål. Vi utgår vanligtvis från Brantevik, men det är också möjligt att starta från andra hamnar längs ost- och sydkusten.

Jakten Hoppet av Brantevik

0707-91 66 94
Föreningen Jakten Varvet, Södra Hamnen
272 38
Brantevik

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE