Hallamölla Gård

Hallamölla Gård Bed & Breakfast

Kom och bo över hos oss i något av våra 8 fina och väldigt fräscha rum.
Dubbelrum för 1700 kr per natt inklusive riktigt fin frukost. Föredrar Du enkelrum så erbjuds det för 1050kr/natt inklusive frukost. Härliga nymanglade lakan, i enligt våra kunder mycket sköna sängar, och handdukar ingår!
From Maj 2023 erbjuds veckouthyrning med självhushållning. Incheck måndagar kl 15.00 och utcheck följande söndag kl. 11.00 (6 nätter).
2 rum (fyra sängar) med egen angränsande toalett och dusch, gemensamt kök och vardagsrum. 9.500kr under maj och oktober. Under Juni, Juli, Augusti och September 12.500kr
Eller så kan hela Gårdshuset eller Loftet hyras, 4 rum/8 sängar. Två toaletter/duschar, fullt utrustat kök och vardagsrum. 14.500kr under Maj och Oktober och under Juni, Juli, Augusti och September 22.500kr eller 18.000kr beroende på vilken byggnad. Gården ligger mitt i Verkeåns Naturreservat och vi har våra 21 islandshästar i direkt angränsande hagar. Turridning! Läs mer på www.hallamolla.se och gör bokningsförfrågan via info@hallamolla.se

Hallamölla Gård har totalt åtta rum, 17 bäddar. Fräscha och fina gemensamma toaletter & duschar.

Med lite framförhållning kan ibland även en fantastisk matupplevelse beställas under vårar och höstar! Skriv ett mail till info@hallamolla.se med önskemål så får ni säkert svar senast dagen efter! Läs också mer på vår hemsida.

Gården har en härlig terass längs Verkeån där ljudet från åns rinnande vatten är fantastiskt njutbart. Gården är verkligen belägen mitt i Verkeåns Naturreservat och Du har verkligen naturen i ditt knä. Vi har också försökt att göra flera rum som en del av Naturen med inredning och stämning från skogen som en del av boendet.
I den ena boendebyggnaden finns vår restaurang, Skógarens på Hallamölla, samt frukostmatsal. I närliggande byggnad ligger Loftet, vår andra boendebyggnad med de andra fyra rummen. Det finns möjlighet att boka hela anläggningen med restaurang för olika evenemang, privata såväl som för konferens.

Våra Islandshästar

Möt våra hästar! På vår hemsida kan du läsa mer om våra fina hästar. Vi har 21 stycken i våra två flockar, alla med sin egna personlighet precis som vi människor. 9 ston och 12 valackar.
Som gäst på Hallamölla Gård brukar man ofta hitta sin favorithäst som förstår en lite extra.
Vi lägger stor vikt på att alla våra ridande gäster skall känna trygghet, ridutveckling, njutning, naturupplevelse etc. Därför har vi inte stora grupper och alltid minst en mycket erfaren turledare. Ridgrupperna anpassas efter ryttarnas önskemål, erfarenhet och ridförmåga. Vi är också måna om hästarnas hälsa och mående så att vi har glada, hållbara, välmående och framåtbjudande islandshästar. Samtliga våra islandshästar töltar ;)

Hallamölla Gård

070-897 15 10
073-501 69 02
Hallamölla Gård 220
273 57
Brösarp

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE