Agda Lund Bed & Breakfast

Agda Lund B&B

Ett frukosthotell i full blom
I Kivik, i hjärtat av vackra Österlen hittar du Agda Lund Bed & Breakfast. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmigt ombonade rum, med naturen och kulturen inpå knutarna. Från hotellet är det nära till det mesta, med promenadavstånd till centrala Kivik, restauranger och hamnen, inte minst de fina stränderna och äppelodlingarna.

Paket
Upplev en värld av grönskande natur, pittoreska småstäder och dolda cafépärlor. Med våra upplevelsepaket hjälper vi dig att koppla från såväl som av för att njuta av det som är här och nu.

Rum
Vi värnar om Agda Lunds historia som tidigare låg i en äppelodling. Därför bär alla våra 11 rum namn efter de äpplen som en gång odlats på gården. Här sover du gott hos Ingrid Marie, Alice, Cox Pomona eller kanske Greve Moltke.

Aktiviteter
Med cykel eller till fots kan du upptäcka alla fina leder i Kivik och på Österlen. Stenshuvud, Knäbäckshusen och Haväng bjuder in till både vackra utsiktsplatser och gnistrande vita sandstränder.

Om oss
Kivik är ett idylliskt gammalt fiskeläge som ligger mitt i äppelriket på Österlen. Här njuter man av det öppna landskapet med böljande kullar, idylliska fiskelägen, vitrappade kyrkor och långsträckta sandstränder. På våren blommar äppelträden och efter sommaren kan man beskåda och njuta av smakerna från alla svenska äppelsorter.

Agda Lund hittar du på klassisk mark centralt i Kivik i en före detta fruktodling. Hotellet var tidigare fruktpackeri men byggdes om till frukosthotell 1996. Agda Lund ligger på promenadavstånd från havet och Kiviks centrum. Vi har 11 rum med 30 bäddar varav fyra fyrbäddsrum. Konferensdelen som är ljus och modern, har full teknisk utrustning och kan ta emot upp till 26 personer.

Agda Lund ägs av Lena och Lars Wästberg sedan 2016.

Adga Lund B&B

072-701 75 05
Kiviks St V 59
277 21
Kivik

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE