Allé på Österlen

Allé på Österlen ligger beläget i fantastiska omgivningar i närheten av Stenshuvud nationalpark. Landskapet bjuder på vidunderliga naturvyer under alla årstider. Här är du verkligen på landet.

Ett besök hos oss är en sinnlig upplevelse för både öga och gom. All mat lagas från grunden.
Här får både smak, doft, konsistens, färg och form nya dimensioner för den kräsne. Vi brinner för det vi gör och vill inte sticka under stol med den kompetens vi besitter.

På Allé arbetar vi med årets alla högtider. Till påsk kan man avnjuta vår populära påskbuffé, vid Kristi Himmelsfärd njuter vi av sparrisen, november bjuder både på gås och julmat som vi dukar på buffé till alla julbordsbesökare. Till nyår beställer man catering av högsta kvalité. Butiken fylls med hemlagad julmat och fina julklappar.

I matsalen arrangerar vi allt från vinprovningar till matlagningskurser, och vi dukar lika gärna upp ute i trädgården eller i skogsbrynet. I vårt ljusa och rymliga konferensrum går det att hålla halv- eller heldagskonferenser och större sammankomster likväl privat som företag. Vi tar gärna hand om er bröllopsfest, dopmingel eller ert födelsedagsfirande. Låt oss skapa minnen för livet.

Vi har stor erfarenhet av catering, allt från små till stora sällskap. Vi hjälper Er gärna med helhetslösningar. Vi har ett stort kontaktnät av samarbetspartners och delar gärna med oss av våra kontakter för att ordna tält, ljud, ljus, möbler, porslin med mera till hemmafesten.

Gör ett besök i vårt café med tillhörande butiksdel. Här hittar du både varma och kalla rätter samt smarriga bakverk. Slå dig ner i vår prunkande trädgård med en kopp kaffe.

Gårdshotellet vårt senaste tillskott på gården är stilfullt inrett i sobra färger. Vi har valt att jobba med genuina material och detaljerna på rummen valda med omsorg. Ni sover gott i krispiga linnelakan med naturen precis utanför dörren.

Allé på Österlen

0414-714 44
Svinaberga Ingvarsdal
277 35
Kivik

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE