Örums Nygård » Österlen
Örums Nygård - Österlen

Örums Nygård

Örums Nygård - Österlen

Boende på Örums Nygård

Örums Nygård ligger mitt på det vackra skånska åkerlandskapet med utsikt över de Österlenska vidderna.

Vi har 15 rum med plats för ca 40 gäster. Varje rum har sin egen personlighet och olika namn inspirerade av det vackra odlingslandskapet t.ex Betan, Hagen, Havren och Kornet. 8 av dem har egen uteplats åt söder. 5 är familjerum med plats för 4 personer. Samtliga är utrustade med egen dusch, toalett och TV. Alla våra rum är handikappsvänliga och 2 rum är speciellt handikappsanpassade. Vill du ta med dig din kära vän hunden så har vi även några särskilda hundrum.

Restaurang på Örums Nygård

På Örums Nygård har vi skapat restaurangen som vi själva skulle vilja besöka.

Vi har hämtat inspiration från det traditionella skånska köket, till detta har våra kockar lagt en twist. Tillsammans med utvalda kvalitetsråvaror, ett intressant vin och ölsortiment, vill vi bjuda på en klassisk restaurangupplevelse med utpräglad hemkänsla. Välkomna till bords på Örums Nygård!

Spa med massage & relaxavdelning

Spa är skön avkoppling för både kropp och själ.
Koppla av i vår pool, bada bastu, bubbla i jacuzzin eller unna dig en behandling.

Ta dig tid och unna dig en spabehandling för att få en stunds ovärderlig avkoppling. Vi samarbetar med Annette Grahn på Picea massage och i våra behandlingar används produkter från Logona och Senses by Nature. Dessa produkter är naturkosmetiska och innehåller endast ämnen som är snälla både för din hud och miljön. I största möjliga mån är de ekologiskt odlade. När du övernattar på Örums Nygård ingår även alltid tillgång spaavdelningen i rumspriset.

Konferens på Örums Nygård

Vi skräddarsyr er konferens, kick-off, event eller möte på Österlen.

På Örums Nygård finns två konferenslokaler, modernt utrustade med plats för 50 respektive 12 personer. Den stora lokalen möblerar vi självklart efter ditt önskemål. Den lilla lokalen står alltid i styrelsesittning. I lokalerna ingår projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial, gratis wifi samt vatten och frukt. Hotellanläggningen passar även bra för seminarier och mindre sammanhang som ostörda arbets- och styrelsemöten. Vi ser till era önskemål och behov!

Bröllop & fest på Örums Nygård

Örums Nygård är en perfekt plats för de vackraste stunderna i livet.

Vi kan duka upp till stora bröllop, små familjebjudningar eller varför inte en storslagen 50-års fest. Våra kockar planerar middagen tillsammans med er. På Örums Nygård skräddarsyr vi upplägget helt efter era önskemål.

Örums Nygård
Örumsvägen 141
271 76 Löderup
0411-52 40 80
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-
-

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Örums Nygård

Se ännu mer av österlen

107375532_3235407289853601_463677692983557577_n

Rustika Gården

Sushinu 8

Sushinu

Mälarhusen Stugby

Mälarhusen Stugby

Kåseberga cafe och bistro 007-2

Kåseberga Café & Bistro

Gunnarshög - Österlen

Gunnarshögs Gård

Hylkegården

Hylkegården

Scroll to Top