Lunkaberg Bed & Breakfast » Österlen
Hovedbilde - Lunkaberg

Lunkaberg Bed & Breakfast

Hovedbilde - Lunkaberg

Uppe på åsen med utsikt mot havet, mittemellan Brantevik och Skillinge, finner du Lunkaberg Bed & Breakfast. Lunkaberg är en traditionell fyrlängad skånegård med anor från 1833. Vår stora trädgård, vingård och pool med vedeldad bastu gör att många av våra gäster menar att Lunkaberg är den verkliga bekräftelsen på att Österlen är Sveriges Provence. Vid Lunkaberg är avstånden till stränder, restauranger och sevärdheter korta, men gästfriheten är stor och du vill kunna uppleva ett färgstarkt utbud för alla sinnen.

På Lunkaberg Bed & Breakfast har vi 3 personligt inredda rum och 2 lägenheter. Rummen skiftar i storlek men alla har samma ”hemma hos oss” känsla. Alla rum har egen dusch och toalett och lägenheterna har 2 badrum var. Alla skapar samma lugna känsla som du möter på stranden vid havet eller i vår stora trädgård.
I vårt mysiga orangeri, i däckstolarna vid poolen, i olika sittgrupper utanför rummen eller i trädgården är det plats för att läsa en bok eller ta en kopp kaffe/te. Vi har också grillar vi lånar ut till våra gäster!

Hundar är välkomna hos oss, mot en liten avgift, men vi utgår från att du har koll på att din hund fungerar med andra och att den låter grannen sova i fred.
Lunkaberg er också väldigt lämpligt för mindre bröllop (ca 25 pers) och fester. Vi har haft många familjer som vill fira jämna årsdagar eller andra festliga tillfällen här. Du kan då reservera hela gården för min. 2 dygn. Kontakta oss gärna för mer information.
Lunkaberg Bed & Breakfast är helårsöppet och har gratis Wi-Fi. Vi anpassar våra frukosttider till ett stadigt ökande antal affärsgäster utanför sommarsäsongen.

Varmt välkomna till Lunkaberg Bed & Breakfast!

Lunkaberg Bed & Breakfast
Gislövsdalsvägen 14
272 92 Simrishamn
079-303 75 90

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

Dela gärna sidan

Hitta hit till Lunkaberg Bed & Breakfast

Se ännu mer av österlen

restaurang en gaffel kort i simrishamn

en gaffel kort på Maritim

Sköllengården

Sköllengården

bana

Österlens GK Lilla Vik

kiviks-strand

Kivikstrand

Farmors lycka - B&B - Österlen

Farmors Lycka

Blåsingsborg

Blåsingsborg

Clicky
Scroll to Top