Hotell Hanöbris

Om Oss

Upptäck Retro Charmen på Hanöbris Retrohotell i Kivik

Välkommen till Hanöbris, det charmiga familjeägda retro- och designhotellet som tar dig tillbaka till 60-talets stil med en modern twist. Beläget i hjärtat av pittoreska Kivik, är Hanöbris mer än bara en plats att bo på - det är en resa tillbaka i tiden, fylld med kärlek och noggrannhet för att återskapa en autentisk retroatmosfär.

Inför vår 15:e säsong har vi finjusterat varje detalj för att erbjuda dig en oförglömlig vistelse. Vår boendemöjligheter omfattar 15 rum, varav 14 är utrustade med egna balkonger eller terrasser för att du ska kunna njuta av den fantastiska omgivningen. Även vår "Minisvit" erbjuder en unik upplevelse trots att den saknar balkong. Efter en omfattande renovering har alla rum nu moderna badrum med dusch och toalett.

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår miljöpåverkan, och under den senaste vintern har vi investerat i energieffektiva luft/vatten värmepumpar samt förnyat vattenledningar och avloppssystem. Privat har vi också installerat nya fönster, vilket inte bara förbättrar husets utseende utan även bidrar till en mer behaglig vistelse för våra gäster.

Steg in på Hanöbris och transporteras 60 år tillbaka i tiden, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en atmosfär av nostalgi och elegans.

Konferens

Hanöbris - Mer än bara ett hotell

För möten och konferenser erbjuder vi en unik retroinspirerad miljö som stimulerar kreativitet och samarbete. Hyr hela hotellet för ert företagsmöte och njut av personlig service från vår dedikerade personal. Efter en god frukost omvandlas vår matsal till en inspirerande konferenslokal där idéer kan flöda fritt.

Våra rum är utformade för att rymma upp till 15 personer i enkelrum eller upp till 25 personer i dubbelrum. Alla rum är utrustade med moderna badrum och bekväma sängar för en avkopplande vistelse. Vårt modernt utrustade kök står till ert förfogande för gemensamma matlagningsaktiviteter eller så hjälper vi gärna till med rekommendationer för restauranger i närheten.

För den mest minnesvärda dagen i ert liv erbjuder Hanöbris en romantisk miljö för bröllop och festligheter. Vår kapacitet rymmer upp till 32 personer för en intim bröllopsfest, där ni kan välja att hålla ceremonin på plats eller i en av de pittoreska kyrkorna i närheten. Låt oss vara er värd för en oförglömlig upplevelse där varje detalj tas om hand med omsorg och kärlek.

Bröllop

Kontakta oss idag för att boka er nästa konferens, bröllop eller en avkopplande retrouvistelse på Hanöbris Retrohotell. Vårt engagerade team ser fram emot att välkomna er till Kivik och skapa minnen för livet.

Hotell Hanöbris

0414-700 50
0733-931 931
Bokekullsvägen 2
27730
Kivik

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE