Hallamölla gård

Hallamölla Gård

Hallamölla Gård Bed & Breakfast

Kom och bo över hos oss i något av våra 8 fina och väldigt fräscha rum.
Dubbelrum för 1700 kr per natt inklusive riktigt fin frukost. Föredrar Du enkelrum så erbjuds det för 1050kr/natt inklusive frukost. Härliga nymanglade lakan, i enligt våra kunder mycket sköna sängar, och handdukar ingår!
From Maj 2023 erbjuds veckouthyrning med självhushållning tisdag (12.00) - måndag (10.00) 6 nätter.
2 rum (fyra sängar) med egen toalett och dusch, gemensamt kök och vardagsrum. 8.450kr under maj och oktober. Under Juni, Juli, Augusti och September 9.750kr
Eller så kan hela avdelningen/Loftet hyras, 4 rum/8 sängar. Två toaletter/duschar, fullt utrustat kök och vardagsrum. 14.000kr under Maj och Oktober och under Juni, Juli, Augusti och September 16.000kr. Ovanvåning med egen ingång och mitt i Verkeåns Naturreservat och islandshästar i angränsande hagar. Turridning! Läs mer på www.hallamolla.se och gör bokning via info@hallamolla.se

Fräscha och fina gemensamma toaletter & duschar.

Med lite framförhållning kan ibland även en fantastisk matupplevelse beställas. Från Maj & Juni 2022 kommer restaurangen vara öppen för bokning ett par dagar per vecka. Skriv ett mail till info@hallamolla.se med önskemål så får ni säkert svar senast dagen efter! Läs också mer under Skógarnes på Hallamölla på vår hemsida. Hallamölla Gård har nio rum, totalt 19 bäddar.

Boende med Självhushåll

Det kan även finnas möjlighet till självhushåll, framförallt under vardagar och lågsäsong. Det kan ibland kombineras med att man har självhushåll någon dag, och så köper man en frukost någon dag och gör ett besök i restaurangen någon kväll. När inte restaurangen o/e frukost erbjuds finns ett helt eget kök med utrustning förutom alla de fina restauranger som finns inom 20-30 minuter från gården.

Gården har en härlig terass längs Verkeån där ljudet från åns rinnande vatten är fantastiskt njutbart. Gården är belägen mitt i Verkeåns Naturreservat och Du har verkligen naturen i ditt knä. Vi har också försökt att göra flera rum som en del av Naturen med inredning och stämning från skogen som en del av boendet.
I den ena boendebyggnaden finns vår restaurang, Skógarens på Hallamölla, samt frukostmatsal. I närliggande byggnad ligger vår konferensrum samt då rummen med självhushåll. Det finns möjlighet att boka hela anläggningen med restaurang för olika evenemang, privata såväl som för konferens.

Våra Islandshästar

Möt våra hästar! Här kan du läsa mer om våra fina hästar. Vi har 22 stycken i våra två flockar, alla med sin egna personlighet precis som vi människor. 9 ston och 13 valackar.
Som gäst på Hallamölla Gård brukar man ofta hitta sin favorithäst som förstår en lite extra.
Vi lägger stor vikt på att alla våra ridande gäster skall känna trygghet, ridutveckling, njutning, naturupplevelse etc. Därför har vi inte stora grupper och alltid minst en mycket erfaren turledare. Ridgrupperna anpassas efter ryttarnas önskemål, erfarenhet och ridförmåga. Vi är också måna om hästarnas hälsa och mående så att vi har glada, hållbara, välmående och framåtbjudande islandshästar. Samtliga våra islandshästar töltar ;)

Restaurang – Skógarnes på Hallamölla

Skógarnes på Hallamölla tar hand om Er från första minut Ni kommer in i vår restaurang som också är som ett vardagsrum för er som bor här. Du som gäst är vår absolut centralpunkt i allt som driver oss. Känslan av att få skämma bort Dig som gäst och erhålla och förhoppningsvis förtjäna Ditt gillande är avgörande för vår existens. Förutom att planera, tillaga och servera en ljuvlig mat- & dryckesupplevelse med väldigt höga nivåer av smaker försöker vi leverera vårt unika bidrag till vår restaurangs titelsättning ”- en annorlunda matupplevelse”, nämligen lite Storytelling i form av att vi involverar och delger våra gäster i varför och hur det som serveras är tillagat och på vilket sätt samt tankar kring varför just det aktuella vinet serveras till just den rätten...Även berättelse om gården och området runt berättas vid önskemål.

Hallamölla Gård

070-897 15 10, 073-501 69 02
Hallamölla Gård 220
273 56
Brösarp

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se