Veranstaltungen in Österlen

Lade Veranstaltungen

" Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Wasser-Workshop - Zirkulierendes Wasser (Schritt 1) @ Ecotopia

25. Mai

Om naturens vatten och vattnets natur

Datum: 25 maj 2024

Vill du fördjupa din kunskap om vatten? Vill du veta mer om naturliga vattenrenande lösningar? Är du intresserad av ekologisk och estetisk vattenhushållning? Söker du ekologiska och estetiska vattenlösningar för dagvatten, jordbruksavrinning, regnvattenhantering, trädgårdsdammar, biopools, BDT vattenregenerering? Då har du hamnat rätt. Första dagen handlar om grundläggande introduktion i vatten (steg 1). Andra dagen presenteras ekologiska och estetiska vattenlösningar (2).

Det krävs både ett vetenskapligt, etiskt och konstnärligt tankesätt för att kunna förstå vattnet och dess betydelse för allt levande på jorden och för våra egna liv. Bättre insikter i vattnets egen natur hjälper oss att skapa en hållbar vattenkultur som verkligen är till allas nytta   –  den biologiska mångfalden, djurlivet och oss människor.

I workshopen kommer vi att pedagogiskt ledas genom en process som ger oss en bred inblick i vattnets värld. En grundläggande introduktion i vatten, där vi under dagen kommer att utföra ett antal olika experiment, till exempel en meanderbäck i lera och strömmande vatten. Detta ger oss en omfattande och spännande helhetsbild, där vi även kommer att kunna se vattnets tre olika karaktärsdrag.

Lesen Sie hier mehr! 

Einzelheiten

Datum:
25. Mai

Veranstalter

Ökotopia in Österlen
Telefon
070-333 08 14
E-Mail
info@ecotopia.se
Veranstalter-Website anzeigen

Veranstaltungsort

Ökotopia in Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Schweden
Google Karte anzeigen
Telefon
0703-330 814
Veranstaltungsort-Website anzeigen

Schließen Sie sich mehr als 10k+ Abonnenten an

Bleiben Sie auf dem Laufenden mit allem, was Sie über Österlen wissen müssen!
2024
Reiseziel Österlen AB
info@osterlen.se
de_DE