Begivenheder i Österlen

Indlæser Begivenheder

" Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vandværksted - Cirkulerende vand (trin 1) @ Ecotopia

25. maj

Om naturens vatten och vattnets natur

Dato: 25 maj 2024

Vill du fördjupa din kunskap om vatten? Vill du veta mer om naturliga vattenrenande lösningar? Är du intresserad av ekologisk och estetisk vattenhushållning? Söker du ekologiska och estetiska vattenlösningar för dagvatten, jordbruksavrinning, regnvattenhantering, trädgårdsdammar, biopools, BDT vattenregenerering? Då har du hamnat rätt. Första dagen handlar om grundläggande introduktion i vatten (steg 1). Andra dagen presenteras ekologiska och estetiska vattenlösningar (2).

Det krävs både ett vetenskapligt, etiskt och konstnärligt tankesätt för att kunna förstå vattnet och dess betydelse för allt levande på jorden och för våra egna liv. Bättre insikter i vattnets egen natur hjälper oss att skapa en hållbar vattenkultur som verkligen är till allas nytta   –  den biologiska mångfalden, djurlivet och oss människor.

I workshopen kommer vi att pedagogiskt ledas genom en process som ger oss en bred inblick i vattnets värld. En grundläggande introduktion i vatten, där vi under dagen kommer att utföra ett antal olika experiment, till exempel en meanderbäck i lera och strömmande vatten. Detta ger oss en omfattande och spännande helhetsbild, där vi även kommer att kunna se vattnets tre olika karaktärsdrag.

Læs mere her! 

Detaljer

Dato:
25. maj

Arrangør

Økotopi i Österlen
Telefon
070-333 08 14
E-mail
info@ecotopia.se
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Økotopi i Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sverige
+ Google Maps
Telefon
0703-330 814
Se Sted hjemmeside

Bliv en del af mere end 10.000 abonnenter

Hold dig opdateret med alt, hvad du har brug for at vide om Österlen!
2024
Destination Österlen AB
info@osterlen.se
da_DK