Evenemang på Österlen

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vattenworkshop – Cirkulerande vatten (steg 1) @ Ecotopia

25 maj

Om naturens vatten och vattnets natur

Datum: 25 maj 2024

Vill du fördjupa din kunskap om vatten? Vill du veta mer om naturliga vattenrenande lösningar? Är du intresserad av ekologisk och estetisk vattenhushållning? Söker du ekologiska och estetiska vattenlösningar för dagvatten, jordbruksavrinning, regnvattenhantering, trädgårdsdammar, biopools, BDT vattenregenerering? Då har du hamnat rätt. Första dagen handlar om grundläggande introduktion i vatten (steg 1). Andra dagen presenteras ekologiska och estetiska vattenlösningar (2).

Det krävs både ett vetenskapligt, etiskt och konstnärligt tankesätt för att kunna förstå vattnet och dess betydelse för allt levande på jorden och för våra egna liv. Bättre insikter i vattnets egen natur hjälper oss att skapa en hållbar vattenkultur som verkligen är till allas nytta   –  den biologiska mångfalden, djurlivet och oss människor.

I workshopen kommer vi att pedagogiskt ledas genom en process som ger oss en bred inblick i vattnets värld. En grundläggande introduktion i vatten, där vi under dagen kommer att utföra ett antal olika experiment, till exempel en meanderbäck i lera och strömmande vatten. Detta ger oss en omfattande och spännande helhetsbild, där vi även kommer att kunna se vattnets tre olika karaktärsdrag.

Läs mer här! 

Detaljer

Datum:
25 maj

Arrangör

Ecotopia på Österlen
Telefon
070-333 08 14
E-post
info@ecotopia.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ecotopia på Österlen
Bondrum 1334
Skåne Tranås, 273 92 Sverige
+ Google-karta
Telefon
0703-330 814
Visa Plats-webbplats

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE