angelikas gård profilbild

Angelikas gård

Vackra Norra Björstorp, omgivet av skogen och de böljande ängarna - och förstås djuren. Här betar redan gotlands- och värmlandsfår fritt med sina lamm i det kuperade landskapet. Linderödssvinen bökar precis som de ska i skogens mylla. På min gård får djuren leva sina liv i skog och mark året om. Vi vet att förutsättningarna för en bra produkt börjar med bra livskvalitet för djur och växter.

Kött från lamm och linderödsgris

Vi följer noga våra djurs utveckling hela tiden för att kunna erbjuda dig närproducerat kött av högsta klass. I takt med säsongernas växling säljer vi kött från lamm och linderödsgris. Dessutom finns vackra fårskinn att köpa som du får 10% rabatt på vid bokning av lamm- eller griskött. Lådor med gris- och lammkött levererar vi fritt i hela Skåne. Vi skickar även gärna med nyskördade grönsaker.

Gårdsbutiken

Under sommaren säljer jag även mina färska grönsaker i gårdsbutiken. Prenumerera på grönsakskassen, hämta en kasse varje vecka. Här är öppet alla dagar hela sommaren 9-21. Här kan du handla produkter från gårdarna och mathantverkarna runt om på Österlen. Här du hittar du: - nypotatis till sillen - ägg till sommarfrukosten - tomater och chili med olika smaker, färger och storlekar - rödbetor, mangold, squash och gurka - färsk vitlök, gul lök och rödlök - savoykål, spetskål, blomkål - sallat och dill - Här finns även SM-musten från Rörumsro (KRAV) och KRAV-märkt rapsolja. Från Angelikas Gård finns vackra mjuka fårskinn, härliga att lägga i favoritfåtöljen eller barnvagnen. Håll utkik efter dagens utbud på webb, fb och insta. Eftersom vi vill erbjuda det allra färskaste varierar utbudet från dag till dag. Välkommen till Angelikas Gård i vackra Norra Björstorp i norra kanten av Österlen eller ring och beställ på 073-596 78 79 eller maila mig på angelikasgard@gmail.com

Angelikas gård

Norra Björstorp 2801
273 55
Brösarp
073-596 78 79

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy.
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se