Tosselilla Sommarland » Österlen
Tosselilla 7

Tosselilla Sommarland

Tosselilla 7

Välkommen till Tosselilla Sommarland
Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen. Vi har ett jättestort vattenland med flera vattenrutschkanor, tivoliland med berg-och-dalbanor och karuseller för hela familjen och motorland med go-cart, minibilar och bumperbåtar. Här finns tamdjur, gigantiska klätterborgar, grillplatser och massor av andra aktiviteter för såväl stora som små.

Välkommen till en härlig, tossig dag hos oss!

Vattenland
Här blir man garanterat blöt! Vi har 9 pooler och 13 olika nedfarter: Tossestupet, Hyper, Surfin Hill, Vilda Forsen … Vattnet i våra pooler är tempererat. Missa inte Tosses stora äventyrsbad Tosseplasket! För er som bara vill ta det lugnt finns stora områden med solstolar runt vattenlandet.

Tivoliland
På Tivolilandet behövs inga kuponger eller biljetter. Åk så mycket du orkar, och ställ dig sist i kön om du vill åka mer. Respektera våra säkerhetsregler på karusellerna, de finns för er skull. Vi har karuseller för hela familjen – snurrvarning!

Sommarlek
Här roar man sig i naturen med kanot eller en roddtur på sjön. Studsa högt på hoppkuddarna, eller klättra och lek i alla klätterborgar. Ät, umgås och ha trevligt vid våra grillplatser (vi bjuder på kol & tändvätska). Missa inte Tosses 10 m höga klättervägg, Tosseklippan. Utmana dig själv och dina vänner!

Tarzanskogen
Svinga er i lianer, balansera på stockar, lek nudda inte marken i våra Tarzanbanor. I år har vi utökat med ytterligare två häftiga banor varav en är för de mindre. Kom och testa om ni vågar! Tarzanskogen bjuder också på flera andra överraskningar bl a en indianby, utökat dinousarieland m m. Familj och vänner kan utmana varandra i minigolf. Nere vid Skogskiosken hittar ni Tosses Guldvaskning. Byt in ditt "guld" mot en äkta Tossemedalj!

Kul på hjul
Här kan alla fartglada roa sig med bl.a. go-cartbanor, Crazy Bikes, Bumperbåtar osv. Tosselilla har två go-cartbanor; en stor för de över 1,50 m långa och Rookie-go-carten för barn från 1,20-1,50 m långa. Obs! Man måste kunna gasa, bromsa och styra för att köra go-carten oavsett längd.

Tosseland
På Tosselilla har vi många olika djur som ni kan besöka, till exempel getter, kor, highland cattle, får, minigrisar, kaniner och alpackor. Här finns också många olika hönsraser, ankor och påfåglar.

Tosselilla Sommarland
273 97 Tomelilla
0417-140 40

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Tosselilla Sommarland

Se ännu mer av österlen

Jansro hem & trädgård

Jansro Hem & Trädgård

_DSC9562_3_4

Österlens GK Djupadal

Kultur på Österlen - Upplev Christinehof och 1700-talet – berättarvandring med Christinas Wänner i och kring slottet som Christina Piper byggde. Christinehof slott - Österlen

Christinehof slott

Skillinge diversehandel - Österlen

Skillinge Diversehandel

Huset i hannas

Huset i Hannas

Österlen tulpaner

Österlen Tulpaner

Scroll to Top