Brick Österlen

Brick Österlen

MAT

Midsommarveckan öppet Lör och Sön kl 11-17
Vecka 26 öppet Tors-Sön
Vecka 27 öppet Alla dagar

Välkommen till BRICK, Österlens Mötesplats i Gislöv, 7 km från Simrishamn. Vi har öppet året runt.
Dagstid serveras, grillmackor, luncher, hembakat, gokaffe samt ett härligt sortiment av kalla drycker, öl och vin.

Vår terrass används från tidig vår till sen höst och så fort solen tittar fram värms både gäster och den 50 meter långa tegelväggen. Sittplatser finns även inne vid dåligt väder. Hinner man inte stanna tar man take away.

BO
BO är ett hus om ca 35 kvadrat med härlig takhöjd över gemensamma ytan. Huset består av kök, matplats för 4 personer, badrum inkl dusch, 4 sköna bäddar varav 2 på loft. BO är rökfritt. Huset förlängs med egen rymlig möblerad terrass för långa frukostar och grillkvällar. Till en extra kostnad får du sängen bäddad, handdukar i badrummet samt första frukosten i kylen.

BUTIK/FABRIK
En kreativ plats där vi går från idé till skiss till produkt, vissa saker är stående inslag i butiken medan andra kan vara helt unika i sitt slag samt tillverkade i lågt antal exemplar. Vi kompletterar vårt härtillverkade sortiment med andra noga utvalda produkter.

FIRA
BRICK FIRA är en plats att fira livets händelser. Födelsedag, förlovning, bröllop, dop, kalas och framgång. Här skapas minnen mellan vänner, familj, nära och kära. Allt ifrån det lilla sällskapet upp till 150 personer. Den tegelklädda ladan är invändigt rymlig och ljus med vitmålade stenväggar samt rustikt betonggolv. Du väljer själv om du vill behålla lokalen rå och vacker som den är eller om den ska dekoreras som ni önskar. Mingel och skål kan hållas på den härliga innergården, i vår fina tegelbyggnad eller den tilltagna terrassen med kvällssol och utsikt över åkrarna.

MÖTAS
BRICK MÖTAS är en flexibel mötesplats som enkelt anpassas för möten och konferenser från 2 personer upp till 150 personer. I den 150 år gamla tegelklädda ladan skapas en mix av kreativitet och arbetsro. Dagtid flödar ljuset in genom dom många fönstren. Lokalen är rå, vacker och ljus.
Välkommen att kontakta oss för mer information.

BRICK Österlen

Våra Öppettider

Lördag 11:00-
17:00
Söndag 11:00-
17:00
070-494 00 60
Stjärnevägen 18
272 92
Simrishamn

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE