IMG_6437

Tobisviks Camping

IMG_6437

Tobisviks Camping hittar du precis intill stranden ca 2 km norr om Simrishamn, med Österlens alla underbara utflyktsmål inom bekvämt räckhåll. Längs med stranden finns en ljuvlig gång/cykelväg som leder in till Simrishamn med sitt välbevarade centrum och mysiga fiskehamn.

I anslutning till campingen hittar du Tobisviksbadet med 3 tempererade utomhusbassänger. Den största är en 50 meters bassäng med 3-meters och 1-meters trampolin. Här kan du även boka simskola för barnen under sommaren. På campingområdet finns också beachvolleyplan, beachfotbollsplan, tennisbanor, boulebana, minigolf mm.

Inom samma område hittar du vår populära restaurang Tobisviks Bar och Grill med fullständiga rättigheter. Behöver du ta en fikapaus kan du även besöka Tårtans café & glassbar! Minilivs finns i anslutning till receptionsbyggnaden där du varje morgon kan köpa alldeles nya frasiga frallor levererade av lokala bagare.

Vi har 11 stugor och 2 villavagnar för uthyrning. Här finns 4-bädds alt. 5-bädds stugor, med eller utan toalett och dusch.

En liten bit bort finns tillgång till duschrum, tvättstuga samt en lekplats med hoppkudde för barnen. Alla stugor har TV. Nytt för i år är den ombyggnationen av tidigare området med platserna kring 400 och ställplatserna som blir nytt och minigolfbanan som flyttas. Det blir också ny infart och utfart för området samt utbyggnad av WiFi nätet.

Eftersom Tobisviks Camping ligger centralt på Österlen så finns det mängder med olika turistattraktioner och sevärdheter som är värt att besöka. Bl.a. vinprovning och rundvandring på Nordic Sea Winery, ett besök på TV-aktuella Mandelmanns trädgård eller varför inte kolla in äpplena på Kiviks Musteri, spökena på Glimmingehus Borg, Kungagraven i Kivik, Stenshuvud, Smygehuk eller bada och åka karusell på Tosselilla Sommarland.

Vi på Tobisvik ser fram emot att få träffa dig/er och uppfylla era önskemål om en fantastisk semester, varmt välkomna!

Ola & Anna Ambuhm
med personal

Tobisviks Camping
Tobisvägen 1
272 94 Simrishamn
0414-412 778
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Tobisviks Camping

Se ännu mer av österlen

32 platser plus plats i sofförnan vid brasan...

Bobergs på Hamngården

Villa Sandby

Villa Sandby B&B

Blå Huset i Borrby

Blå Huset i Borrby

Eva Troedsson - Keramika Fantasia

KERAMIKA FANTASIA

Hotel Svea i Simrishamn sett från småbåtshamnen.

Hotel Svea

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Scroll to Top