Den engelska trädgården

Den Engelska Trädgården

Välkommen till Den Engelska Trädgården på Österlen!

Upptäck en oas av romantisk skönhet och inspirerande trädgårdsdesign nära Kivik. Vår blomstrande besöksträdgård, influerad av den engelska traditionen, sträcker sig över 3000 kvm och bjuder in till en resa genom färgstarka rabatter, doftande rosenträdgårdar, och pittoreska lusthus.

I vår plantshop hittar du allt för din egen trädgårdsdröm - från klassiska Austinrosor till sommarblommor och krukor. Vi är stolta återförsäljare av handdrejade krukor från Cadabra Designs, perfekta för att ge din trädgård en touch av medelhavskänsla.

Sedan 2014 har vi, Anette Cato och Maria Nilsson, odlat och format denna trädgårdsjuvel med kärlek och omsorg. Vår passion för trädgårdsdesign och engelsk estetik har belönats med Simrishamns kommuns Arkitekturpris 2016 och rekommendation från ingen mindre än David Austin.

Besök oss och låt dig förtrollas av vårt magiska gröna paradis. Slå dig ner på en av våra engelska bänkar och låt tankarna vandra i en atmosfär av blomstrande lycka. För den som söker trädgårdsinspiration och kunskap, erbjuder vi även trädgårdsdesign och rådgivning av vårt erfarna team.

I vår trädgårdsbutik, inredd i genuin engelsk vintagestil, kan du botanisera bland trädgårdsböcker, redskap och andra hem- och trädgårdsprylar. Varför inte avnjuta en härlig Afternoon Tea eller delta i våra event?

Följ med på vår resa genom säsongerna och upptäck skönheten i Den Engelska Trädgården. Följ oss på sociala medier för inspiration och nyheter, eller ta med dig ett stycke av vår historia hem genom att köpa vår bok i entrén.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en av Österlens vackraste platser, där varje besök är en förtrollande upplevelse i blommande skönhet och trädgårdsglädje.

Den Engelska Trädgården

070-516 75 03
Svabesholms Kungsgård
277 35
Kivik

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE