Tosselilla Sommarland

Välkommen till Tosselilla Sommarland

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen. Vi har ett jättestort vattenland med flera vattenrutschkanor, tivoliland med berg-och-dalbanor och karuseller för hela familjen och motorland med go-cart, minibilar och bumperbåtar. Här finns tamdjur, gigantiska klätterborgar, grillplatser och massor av andra aktiviteter för såväl stora som små.

Välkommen till en härlig, tossig dag hos oss!

Vattenland

Här blir man garanterat blöt! Vi har 9 pooler och 13 olika nedfarter: Tossestupet, Hyper, Surfin Hill, Vilda Forsen … Vattnet i våra pooler är tempererat. Missa inte Tosses stora äventyrsbad Tosseplasket! För er som bara vill ta det lugnt finns stora områden med solstolar runt vattenlandet.

Tivoliland

På Tivolilandet behövs inga kuponger eller biljetter. Åk så mycket du orkar, och ställ dig sist i kön om du vill åka mer. Respektera våra säkerhetsregler på karusellerna, de finns för er skull. Vi har karuseller för hela familjen – snurrvarning!

Sommarlek

Här roar man sig i naturen med kanot eller en roddtur på sjön. Studsa högt på hoppkuddarna, eller klättra och lek i alla klätterborgar. Ät, umgås och ha trevligt vid våra grillplatser (vi bjuder på kol & tändvätska). Missa inte Tosses 10 m höga klättervägg, Tosseklippan. Utmana dig själv och dina vänner!

Tarzanskogen

Svinga er i lianer, balansera på stockar, lek nudda inte marken i våra Tarzanbanor. I år har vi utökat med ytterligare två häftiga banor varav en är för de mindre. Kom och testa om ni vågar! Tarzanskogen bjuder också på flera andra överraskningar bl a en indianby, utökat dinousarieland m m. Familj och vänner kan utmana varandra i minigolf. Nere vid Skogskiosken hittar ni Tosses Guldvaskning. Byt in ditt "guld" mot en äkta Tossemedalj!

Kul på hjul

Här kan alla fartglada roa sig med bl.a. go-cartbanor, Crazy Bikes, Bumperbåtar osv. Tosselilla har två go-cartbanor; en stor för de över 1,50 m långa och Rookie-go-carten för barn från 1,20-1,50 m långa. Obs! Man måste kunna gasa, bromsa och styra för att köra go-carten oavsett längd.

Tosseland

På Tosselilla har vi många olika djur som ni kan besöka, till exempel getter, kor, highland cattle, får, minigrisar, kaniner och alpackor. Här finns också många olika hönsraser, ankor och påfåglar.

Tosselilla Sommarland

0417-140 40
273 97
Tomelilla

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE