Sky Adventures

Skyadventures

Lär dig skärmflyga eller testa ett tandemflyg med oss i Kåseberga på Österlen. Vi bedriver kurser, paramotor, tandemflyg och prova på dagar.

Om tandemflyg

Köp ett Tandemflyg med Skyadventures i Kåseberga på Österlen och flyg högt över Ale Stenar. Välkommen till Sveriges Tandemflygcenter med butik i Kåseberga öppen året runt i över 30 år.

Vi är en väderberoende underbar flygsport.

Tandemflygning är att på ett enkelt och underbart sätt komma upp i det blå utan några som helst förkunskaper.
Vår väderberoende sport ger dig möjlighet att njuta av fågelperspektivet där hav och sjö möter land på vackra Österlen. Vi har bedrivit tandemflyg i Kåseberga på Österlen sen 1988 . Du flyger tillsammans med Sveriges mest erfarna tandempiloter och vi garanterar dig ett härligt minne för livet och lite kittel i magen. Tandemflygning är en sport som passar alla åldrar. Flygningen sträcker sig längs med åsen Hammarsbackar. Flygningen sträcker sig hela vägen till Alestenar. Vi är väderberoende och behöver vackert väder för att flyga.

Vi lär dig skärmflyga på Österlen!

”Det var drömmen om det totala friheten som fick mig att prova. Första gången på darriga knän – ett, två, tre steg och så språnget rakt ut i luften. Att fritt som en fågel sväva ut i det väldiga lufthavet och inse att vingarna bar var en makalös upplevelse”

Sedan adrenalinkicken när spänningen släppte och känslan när blodet sköt genom kroppen, lyckoruset och vetskapen om att ha vågat. Allt detta är upplevelser som jag gärna delar med mig av till dig. Och jag lovar: du kommer inte att bli besviken, snarare biten. Lita på mig, den som en gång flugit med egna vingar och upplevt viktlösheten och skönheten vill göra det igen och igen.

Pierre Rosén

Skyadventures

0411-52 74 78
Ales väg 5
271 78
Kåseberga

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE