Sandhammarens Fyrgrill

Lunch/Grill

Upptäck smakerna av Österlen på vårt Lunch/Grill! Vår Dagens Lunch är tillgänglig måndag till fredag, 11:00-14:30, där du kan njuta av våra färska rätter. Under veckorna 27-33 tar vi en paus från Dagens Lunch och istället utökar vi vårt utbud med en lockande A La Carte meny.

A La Carte

Vår A La Carte meny är ett paradis för matälskare. Med ett brett urval av läckra rätter kan du skämma bort dina smaklökar oavsett om det är lunch eller middag. På sommaren blir vårt utbud ännu större och passar perfekt för en gastronomisk utflykt. Glöm inte att alla våra läckerheter också kan avnjutas hemma eller på stranden med vår smidiga avhämtningservice.

Cafe

Välkommen till vår Cafe, där du kan avnjuta hembakade kakor, vår berömda räkmacka eller välja bland vårt utbud av smörrebröd, glass och uppfriskande drycker. Vi anpassar vårt sortiment efter säsongen så att du alltid hittar något läckert till fikat. Vårt kafé erbjuder också ett brett urval av varma drycker, från klassiska Cappuccino till krämig Chai Latte och uppfriskande te.

Catering

För speciella tillfällen erbjuder vi också cateringtjänster för fest, bröllop, studentfiranden och andra evenemang. Oavsett om det är för privatpersoner eller företag, skräddarsyr vi våra cateringalternativ efter dina önskemål. Besök vår cateringsektion för mer information eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig med planeringen för en minnesvärd tillställning.

Sandhammarens Fyrgrill

073-053 60 33
Sandhammarvägen 7
271 77
Löderup

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE