Anette Åberg Indiskthantverk

Örnahusen Indiskt hantverk

Jag har en stor kärlek till landet Indien!
Det började med att jag tog hem sjalar därifrån till en julmarknad för 15 år sedan. Det gick så bra så jag fortsatte ta hem mera sjalar till försäljning. Jag öppnade en butik i min ateljé. Utbudet av sjalar mycket stort.
Jag köper direkt av tillverkare i Indien. Bara i naturliga material så som ull, pashmina och siden i olika mönster och alltid senaste nytt i sjalar men också de mer traditionella mönstren. Numera är mitt utbud betydligt större än bara sjalar.

Säljer också kläder med chikan broderier från Manvi, bomulls tunikor, quiltade jackor från Rajasthan, vintage väskor från Rajasthan, barnkläder, överkast, kuddfodral, böcker med handgjort papper och mycket mycket mer. Allt handplockas av mig på plats och jag hittar alltid nya saker. Köper bara sådant som jag själv tycker om och god kvalitet. Har nu också fått en skräddare att sy upp kläder till mig på beställning så som kimonos, morgonrockar, korta jackor, och tunikor. Allt sytt av återanvända sidensaris. Han har även sytt upp sommarklänningar, byxor och tunikor i bomull med blocktryck i egen design.
Jag anordnar även resor till Indien för små grupper i behagligt tempo med inriktning på kultur och natur sedan år 2005. Läs mer här https://www.aaberg.se
Så ni förstår att Indien är en stor del av mitt liv.

Varmt välkomna till mig i Örnahusen! Vi ni komma när jag inte har öppet slå bara en signal så öppnar jag. Tel: 0707-387883
Hoppas vi ses !
Anette Åberg

Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk

Våra Öppettider

Lördag 11:00-
17:00
Söndag 11:00-
17:00
070 738 78 83
070 7387883
Hävdavägen 72
276 36
Örnahusen

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE