Kåseberga Gårdshotell & Spa

Kåseberga Gårdshotell & Spa ligger mitt i fiskeläget Kåseberga by. Vårt Hotell är utformat som en historisk skånegård, det byggdes 2018, på samma sätt som man byggde förr i tiden på Österlen, med handmurade väggar och tidsspecifika byggnadsdetaljer.
En vistelse hos oss ska kännas fridfull, varm och genuint mysig. Vårt hotell i Kåseberga ska verkligen kännas som ditt andra hem, en plats att unna dig avslappning på och en utgångspunkt för att utforska Skånes vackra östsida. Unna dig en fridfull avkoppling med riktigt god mat, ett rykande varmt spabad eller av den djupgående värmen i vår bastutunna.

GÅRDSMAT

Vi har tre olika matpaket. Husman, Gourmet & Matkultur. Husman är vårt enklaste matpaket som kan bokas alla dagar förutom lördagar. Här ingår en två rätters måltid, inklusive dessert. Vi har gjort en österlensk tolkning av klassiska rätter, som närt generationer av fiskare. färska råvaror i all sin rustika enkelhet, smakar fantastiskt om de tillagas med kärlek och passion.

Gourmet är vårt helgpaket, där en tre rätters meny, inklusive dessert ingår. Här har vi inspirerats av Österlens många gårdar och de råvaror som odlats där i alla tider. Vi dukar upp till en meny med t ex kalv, anka, och tupp samt närodlade grönsaker som är i säsong, t ex rovor, betor och sparris.

Matkultur är ett paket som kan bokas på lördagar och är utvecklat för våra matintresserade gäster. Här ingår en fem rätters meny, inklusive dessert. Vi presenterar en avsmakningsmeny från Österlen. Vi har hämtat inspiration från naturen, från solen, värmen, kylan och vinden. Vi blandar kallt och varmt på ett nytt och gammalt sätt. Detta är en meny för de nyfikna och matintresserade själarna. Vänligen notera att vid bokning av detta paket så tar vi inte hänsyn till allergier/specialkost. Går ni i bröllopstankar så tveka inte på att höra av er till oss via mail för mer information.

GÅRDSHOTELLETS SPA

Vi har tre stycken bubbelpooler utomhus, dessa kan nyttjas året runt. Om ni besöker oss med barn finns det speciella tider att ta hänsyn till, kontakta oss gärna för mer information. Vi har en bastu på gården, denna kan nyttjas året runt. Vi har behandlingsrum för massage och fiskpedikyr, doppa fötterna i vattnet, slappna av och låt fiskarna ge dig friska och välvårdade fötter på naturnära vis. Fiskarna är tandlösa och äter försiktigt upp dina döda hudceller, det upplevs som en unik mjuk massage. Önskemål gällande massage mailas till info@kasebergahotell.se.

GÅRDSRUM

Vi har tre olika rumstyper, Gårdsrum, Litet Gårdsrum & Gårdssvit. Gårdsrummen är våra vanligaste rum på 26 kvm som ligger på bottenplan, i några av dessa rum får även husdjur vistas men godkännande från boendet krävs. Litet Gårdsrum är våra mindre krypin på 16 kvm som ligger på andra våningen. Gårdssviterna är våra superrior sviter som är mysiga och stora på hela 52 kvm.

GÅRDSFRUKOST

Vi använder få men närproducerade kvalitetsråvaror till vår frukostmeny. Vi bakar vårt eget bröd, nybakta Österlensbullar, danskt rågbröd och knäckebröd. Till det bjuder vi på egengjorda röror som hummus och makrill. Vi gör egen müsli och till det finns grekisk yougurt, akaciahonung, blåbär, och mycket mycket mer.

En gårdsfrukost hos oss ska ha det där lilla extra, det ska vara som det var att komma hem till farmor på helgen, som alltid bjöd på den mest himmelska av frukostar, säger Jonas Mårtensson, ägare av Kåseberga Gårdshotell & Spa.

Varmt välkomna till oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa!

Kåseberga Gårdshotell & Spa

072 555 90 10
Ales väg 14
271 78
Kåseberga

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE