Brösarp Gästgifveri & SPA

Hotellet

Ditt eget rum. En vilosam oas där Du kan koppla av i en bekväm miljö. Här är det lätt att samla krafter. Skönt att sova gott och länge i den svala vinden från havet, skogen och backarna. I våra paket ingår standard dubbelrum men vi har olika kategorier på rum som ni kan välja att uppgradera till om ni önskar.

Gästgifveriet ligger i en gammal byggnad så vi är tyvärr inte helt handikappanpassade men har gjort det bästa med de förutsättningar vi har. Det finns ramp för rullstol in till hotelldelen samt till restaurang och tillgång till handikapptoalett. Om du är rörelsehindrad och vill besöka oss, slå oss en signal så förklarar vi gärna mer.

Fri parkering finns i direkt anslutning till Gästgifveriet samt fyra laddstolpar för laddning av elbil.

Restaurang

Maten - den hämtar vi hos grannarna! Det vill säga odlarna och uppfödarna i trakten. Ankor, tuppar, lamm, sparris, fisk och mycket mer. Färskare, mjällare och nyttigare kan det inte bli. Och, jodå, vildsvin finns kvar på menyn...

Kom ihåg att alltid boka bord om ni vill komma och äta hos oss. Det är ofta mycket gäster i vår restaurang så boka bord för att slippa vänta.

Bröllop och fest

Hos oss på Brösarp Gästgifveri & SPA har vi många olika alternativ att erbjuda när det gäller fester. Här kan ni fira dop, födelsedagar, bröllop och bröllopsdagar! Eller varför inte ställa med fest helt utan anledning bara för att få umgås med familj och vänner?

Vi tar emot sällskap från två upp till 150 personer och vi skräddarsyr kalaset efter era önskemål. Nedan hittar ni lite information om vi kan erbjuda till brudpar som önskar gifta sig i Brösarp. Missa inte chansen att låta Björn Ranelid förrätta er vigsel!

Vi kan ordna allt från Äggakaga till sjurätters gourmetmiddagar, allt efter era önskemål och tankar! Planerar ni en fest och vill veta vad vi kan erbjuda, hör av er så ordnar vi en hejdundrade fest tillsammans!

Brösarp Gästgifveri & SPA

0414-736 80
Albovägen 21
273 50
Brösarp

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se
sv_SE