Rävåkra Säng och Frukost » Österlen
Rävåkra Säng och Frukost

Rävåkra Säng och Frukost

Rävåkra Säng och Frukost

Mitt på Österlen, nära till allt, här ligger Rävåkra Säng och frukost. Rävåkra har drivits som Bed & Breakfast sedan 2001. Huset byggdes som en fyrlängad gård i mitten av 1800-talet men har sedan dess genomgått en hel del förändringar. Det före detta stallet är renoverat och rymmer idag matsal, braskamin och läshörna. Här serveras vår stora frukostbuffé med lokala produkter, beroende på säsong, hembakat bröd och glutenfria alternativ. När väder och vind så tillåter så kan frukosten avnjutas vid något av de många borden utomhus.

På husets sydsida ligger en lummig fruktträdgård med flera olika fruktträd och bärbuskar. Vi har även ett litet gästkök med kyl, frys, micro, kokplatta och porslin samt en gasolgrill för gäster på en ny stor uteplats i västerläge.

Vi är Elisabeth och Stefan med katten Chilli som flyttat hit 2019 och driver Rävåkra som B&B. Då vi valt att behålla namnet Säng och frukost så är det det vi har satsat på; en bra säng och god och riklig frukost.

Under våra år här så har vi sett ett stort önskemål att ta med hundar och därför välkomnar vi nu hundar i alla våra 8 rum och gemensamma utrymmen.

Vi har även en ny större upplyst parkering med ladd-station för 2 elbilar. Observera att alla våra rum och gemensamma utrymmen är rökfria.

Varmt välkomna till Rävåkra Säng och Frukost
Elisabeth och Stefan

Rävåkra Säng och Frukost
Rävåkravägen 4
276 56 Hammenhög
0760-43 92 83

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
Måndag - Söndag 08:00 - 11:00
Måndag - Söndag 16:00 - 19:00

Dela gärna sidan

Hitta hit till Rävåkra Säng och Frukost

Se ännu mer av österlen

_DSC9562_3_4

Österlens GK Djupadal

Lunkaberg bed & breakfast

Lunkaberg Bed & Breakfast

Bo på Örum 119 - Österlen

Örum 119

Sjöbacka gård

Sjöbacka Gård

Mälarhusen Stugby

Mälarhusen Stugby

Apotekarns Bed & Breakfast på Österlen.se

Gårdens Bed & Breakfast

Rulla till toppen