Matlagningskurs på Tastecelebration Residence

Workshops i grön matlagning och på Big Green Egg

Vill du utforska spännande och grön matlagning? Anmäl dig till våra inspirerande matlagningskurser där du får skapa och njuta av fantastisk mat!

Höst och Österlen kan vara lite grå, men det är den perfekta tiden att söka värmen i köket och låta dig inspireras till att äta mer grönt!

I våra kurser använder vi de bästa grönsakerna och frukterna som säsongen har att erbjuda. Vi kombinerar dessa med smaker från hela världen, inkluderar oväntade ingredienser och utforskar underbart god växtbaserad mat!

Öppna workshops 2024:

  • Lördag 27 jan: Workshop – Nyfiken vegan (FÅ PLATSER KVAR!)
  • Lördag 10 feb: Workshop – Alla hjärtans dag 5-rätters
  • Lördag 24 feb: Workshop – Spice up your life (FÅ PLATSER KVAR!)
  • Fredag – söndag 8-10 mars: Långhelg med 2 matlagningskurser och 2 övernattningar
  • Söndag 21 april: Big Green Egg (BGE) kurs
  • Söndag 5 maj: BGE kurs
  • Söndag 16 juni: BGE kurs
  • Söndag 30 juni: BGE kurs

Du kan även arrangera en privatkurs för ditt eget sällskap (minst 7 och max 12 personer) – perfekt för företagsaktiviteter eller privata grupper. Kontakta oss för att skräddarsy något roligt!

Obs! Isabel erbjuder även föreläsningar om grön mat och matfotografi. Skicka ett mail för att diskutera möjligheter om du har en idé!

Pris och anmälan:

  • Varje kurs kostar 1700 kr per person (långhelgen 8-10 mars har ett annat pris inklusive trerättersmeny, 2 övernattningar, picknick och två kurser).
  • Dryck under kursen ingår ej och beställs individuellt.
  • Alla kurser kan kombineras med övernattning på vårt gårdshotell till ett förmånligt kombinationspris.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@tastecelebration.com. Glöm inte att meddela eventuella allergier och vilken kurs du vill delta i med datum.

Vad ingår i priset?

  • Du får laga mat tillsammans med kocken Isabel Brummer.
  • Härlig lunch och fika vid kursens början (beroende på kursval).
  • Varje kurs avslutas med en gemensam måltid av all den goda maten ni har lagat.
  • Små grupper om 7-12 personer.
  • Alla kurser är helt växtbaserade utan pekpinnar om dieter.
  • Matlagningen inkluderar användning av Big Green Egg (väderberoende).
  • Många tips och tricks för enklare och vackrare matlagning.
  • Digitalt receptkompendium efter kursens avslut.

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se