Örnahusen Indiskt hantverk » Österlen

Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk

Hävdavägen 72
276 36 Örnahusen
070 738 78 83
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER

lördag 11:00 - 17:00

söndag 11:00 - 17:00

Anette Åberg Indiskthantverk

Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk

Jag har en stor kärlek till landet Indien!
Det började med att jag tog hem sjalar därifrån till en julmarknad för 10 år sedan. Det gick så bra så jag fortsatte ta hem mera sjalar till försäljning. Jag öppnade en butik i min ateljé. Numera är utbudet av sjalar mycket stort.
Jag köper direkt av tillverkare i Indien. Bara i naturliga material så som ull, pashmina & siden, i olika mönster och alltid senaste nytt i sjalar men också de mer traditionella mönstren. Numera är mitt utbud betydligt större än bara sjalar.

Säljer också Cashmere ponchos, kläder med chikan broderier från Manvi, bomulls tunikor, quiltade jackor från Rajasthan, vintage väskor från Rajasthan, överkast, kuddfodral, böcker med handgjort papper och mycket mycket mer. Allt handplockas av mig på plats och jag hittar alltid nya saker. Köper bara sådant som jag själv tycker om. Har nu också fått en skräddare att sy upp kläder till mig på beställning så som kimonos, korta jackor och tunikor. Allt sytt av återanvända sidensaris.
Jag anordnar även resor till Indien för små grupper med inriktning på kultur och natur sedan 2005
Så ni förstår att Indien är en stor del av mitt liv.

Varmt välkomna till mig i Örnahusen!
Anette

Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk
Hävdavägen 72
276 36 Örnahusen
070 738 78 83
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER

lördag 11:00 - 17:00

söndag 11:00 - 17:00

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk

Se ännu mer av österlen

Sandgrens Spisar är beläget i Borrby och säljer med braskaminer.

Sandgrens Spisar

Bygg & Fastighetstjänst Österlen

Bygg & Fastighetstjänst Österlen

Thomas wallner

Galleri Thomas Wallner

Guldsmed Lacning

Guldsmed Lancing

skepparps_festival-2

Skepparps Vingård

Österlinds bygg - Österlen

Österlinds Byggentreprenör

Scroll to Top