Örnahusen Indiskt hantverk » Österlen
Anette Åberg Indiskthantverk

Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk

Anette Åberg Indiskthantverk

Jag har en stor kärlek till landet Indien!
Det började med att jag tog hem sjalar därifrån till en julmarknad för 15 år sedan. Det gick så bra så jag fortsatte ta hem mera sjalar till försäljning. Jag öppnade en butik i min ateljé. Utbudet av sjalar mycket stort.
Jag köper direkt av tillverkare i Indien. Bara i naturliga material så som ull, pashmina och siden i olika mönster och alltid senaste nytt i sjalar men också de mer traditionella mönstren. Numera är mitt utbud betydligt större än bara sjalar.

Säljer också kläder med chikan broderier från Manvi, bomulls tunikor, quiltade jackor från Rajasthan, vintage väskor från Rajasthan, barnkläder, överkast, kuddfodral, böcker med handgjort papper och mycket mycket mer. Allt handplockas av mig på plats och jag hittar alltid nya saker. Köper bara sådant som jag själv tycker om och god kvalitet. Har nu också fått en skräddare att sy upp kläder till mig på beställning så som kimonos, morgonrockar, korta jackor, och tunikor. Allt sytt av återanvända sidensaris. Han har även sytt upp sommarklänningar, byxor och tunikor i bomull med blocktryck i egen design.
Jag anordnar även resor till Indien för små grupper i behagligt tempo med inriktning på kultur och natur sedan år 2005. Läs mer här https://www.aaberg.se
Så ni förstår att Indien är en stor del av mitt liv.

Varmt välkomna till mig i Örnahusen! Vi ni komma när jag inte har öppet slå bara en signal så öppnar jag. Tel: 0707-387883
Hoppas vi ses !
Anette Åberg

Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk
Hävdavägen 72
276 36 Örnahusen
070 738 78 83

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
lördag 11:00 - 17:00
söndag 11:00 - 17:00

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Anette Åberg Örnahusen Indiskt hantverk

Se ännu mer av österlen

Fjallans butik cafe

Fjällans Butik & Café

Farmors lycka

Farmors Lycka

Jansro hem & trädgård

Jansro Hem & Trädgård

Peter englander

Trädgårdsdesign Peter Englander

Sjöfolket fiskrestaurang i Simrishamn

Sjöfolket

Systrarna Lindskogs Trädgård & Design

Systrarna Lindskogs
Trädgård & Design

Rulla till toppen