Oriental and Vintage » Österlen
Oriental & Vintage

Oriental and Vintage

Oriental & Vintage

För 6 år sedan startade jag Oriental and Vintage på Österlen. I min shop/showroom på Svabesholms Kungsgård hittar ni det där lilla extra. Jag försöker att skapa sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga material och klädsamma modeller. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och rökrockar…

Jag jobbar nära med mina skräddare på plats i Indien, där jag samtidigt inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Det härliga med de gamla materialen är att alla plaggen blir unika. Men det kommer hela tiden nya sidenkvaliteter som också är väldigt spännande att jobba med. Ni hittar även underbara antika kimonos och Haoris ifrån Japan i min shop, både till damer och herrar. Vägghängen, överkast, kuddar… solhattar, väskor...

Under sommaren har jag öppet alla dagar, under lågsäsong på helgerna. Stängt under vintern. Öppnar åter i mars.

Vill ni komma en annan tid, ensam eller ett sällskap, kan ni ringa och boka. Jag ordnar gärna lite förfriskningar, så kan ni ha shopen för er själva och prova i lugn och ro.

Varmt välkomna!
Anette

Oriental and Vintage
Svabesholms Kungsgård
277 35 Kivik
070 827 27 58
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-
Tisdag -
Onsdag -
Torsdag 11:00 - 17:00
Fredag 11:00 - 17:00
Lördag 11:00 - 17:00
Söndag 11:00 - 17:00

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Oriental and Vintage

Se ännu mer av österlen

Tobisviks Badet

Tobisvikbadet

Kiviks Musteri

Kiviks Musteri

österlen.se - Orelund

Gröna Butiken på Orelund

Buhres på Kivik

Buhres på Kivik

Tack till 2019 års konsertpublik, sponsorer och volontärer

Musik under stjärnorna Brantevik

vilhelmsdal gårdsbutik

Vilhelmsdal Gårdsbutik

Scroll to Top