Oriental & Vintage

Oriental and Vintage

Oriental & Vintage

För 7 år sedan startade jag Oriental and Vintage på Österlen. I min shop/showroom på Svabesholms Kungsgård hittar ni det där lilla extra. Jag försöker att skapa sinnliga vackra kläder i mjuka lyxiga material och klädsamma modeller. Gamla och nya sidentyger och dekorer får nytt liv i mina kaftaner, klänningar och rökrockar…

Jag jobbar nära med mina skräddare på plats i Indien, där jag samtidigt inspireras av det myllrande gatulivet och de underbara färgerna. Det härliga med de gamla materialen är att alla plaggen blir unika. Men det kommer hela tiden nya sidenkvaliteter som också är väldigt spännande att jobba med. Ni hittar även underbara antika kimonos och Haoris ifrån Japan i min shop, både till damer och herrar. Vägghängen, överkast, kuddar… solhattar, väskor...

Under sommaren har jag öppet alla dagar, under lågsäsong på helgerna. Stängt under vintern. Öppnar åter i mars.

Vill ni komma en annan tid, ensam eller ett sällskap, kan ni ringa och boka. Jag ordnar gärna lite förfriskningar, så kan ni ha shopen för er själva och prova i lugn och ro.

Varmt välkomna!
Anette

Oriental and Vintage
Svabesholms Kungsgård
277 35 Kivik
070 827 27 58
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
-
Tisdag -
Onsdag -
Torsdag -
Fredag -
Lördag -
Söndag -

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Se ännu mer av österlen

Komstad skor

Komstad Skor & Tofflor

Cake Cowboy

Cake Cowboy

Österlinds bygg - Österlen

Österlinds Byggentreprenör

Sandgrens Spisar är beläget i Borrby och säljer med braskaminer.

Sandgrens Spisar

osterlen_se_2019

Skepparps Vingård

Suckarnas gång

Suckarnas gång

Scroll to Top