SUP & Surf Österlen

Upptäck stand up paddleboarding (SUP), den snabbast växande vattensporten i världen, på Österlen! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, har vi kurser som passar dig. SUP är en fantastisk träningsform som tränar hela kroppen och erbjuder en härlig naturupplevelse med milslånga stränder, lugna vatten och utmanande vågor.

Varför SUP på Österlen?

- Passar människor i alla åldrar
- Kan utövas både i vågor och stilla vatten
- Utmärkt träningsform för koordination, rörlighet och balans
- Fantastisk naturupplevelse med fri sikt och högre utsiktspunkt på vattnet

Kurser för alla

Vi erbjuder kurser för alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna paddlare. Vi börjar på torra land och fortsätter i lugna vatten innan vi paddlar ut längs kusten. För den erfarne erbjuder vi längre turer och äventyr. Vi har även kurser i vågsurfning med SUP och vanlig surfbräda. Kursstartpunkten varierar beroende på vindförhållandena.

Långfärdsturer

Delta i våra 4-timmars äventyr längs Österlens vackra kust. Vi väljer startplats och sträcka baserat på förhållandena och deltagarnas önskemål. Upplev en minnesvärd dag med mat och hygge längs vägen.

Event

Skräddarsydda event för alla tillfällen, perfekt för företag, organisationer, familjeträffar, möhippor och svensexor. Träna hela kroppen, ha roligt och njut av naturen samtidigt!

SUP Österlen är en mobil verksamhet och kan komma till er för gruppevent. Vi tar med all utrustning och håller en kurs i era vatten.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett gruppevent åt er.

SUP & Surf Österlen

070-299 50 73
272 95
Simrishamn N

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE