Kronovalls Vinslott » Österlen
Kronovalls Vinslott - Österlen.se

Kronovalls Vinslott

Kronovalls Vinslott - Österlen.se

Det är något speciellt med att bo på ett slott. En känsla av historiens vingslag.
Att vara på tu man hand med den som man helst delar sitt liv med, Slottsbröllop eller att samla sin personalgrupp för en konferens på Österlen, hämta nya tag, eller bara ha en fantastisk upplevelse tillsammans med vänner. Att höra knarrande golv eller promenera långa korridorer där dörrar står på rad med rumsnamnen sirligt tecknade i ramen är något utöver det vanliga. Oavsett varför man är här.

Att få en totalupplevelse med mat, dryck och service. Det är just det som vi på Kronovalls Vinslott arbetar efter, att få möjlighet att skapa din dag, er dag, till precis den upplevelse ni hade tänkt er – och gärna lite till. Det är därför vi är här. Vi planerar, arrangerar, följer upp och levererar tillsammans med er – eller för att ni ska få möjlighet att vara tillsammans. Vilket som.

Slottet och dess interiör stod klart, som det ser ut idag på sent 1800-tal. Detta utseende och ”äkta slottskänsla” är fortfarande orörd och är en stor del i upplevelsen hos oss. Detta innebär att vi inte byggt moderna bad och toalettutrymme på varje rum utan de hittar man i korridoren utanför och badrock finner man på rummet.
För er som önskar egen toalett och bad på rummet har vi åtta nyrenoverade rum som finns i Parkvillorna ca 150m från slottet.

Kronovalls Vinslott
Fågeltofta
273 92 Skåne Tranås
0417-197 10
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Kronovalls Vinslott

Se ännu mer av österlen

Hotel Svea i Simrishamn sett från småbåtshamnen.

Hotel Svea

Åsgårds Gårdsbutik Onslunda

Åsgårds Gårdsbutik

NSW_bluesky

Nordic Sea Winery

Café sågmöllan

Café Sågmöllan

Trampes Antikviteter

Trampes

Njut av en god fika i vårsolen?!?

Kiviks Café & Bageri

Scroll to Top