Villa Gina - Österlen.se
Villa Gina - Österlen.se

Villa Gina Österlen

En lyxig oas för livsnjutare. En dröm om ett gårdshotell för gäster från när och fjärran blev verklighet.

På en gammal Skånegård omgiven av välbevarade kulturlandskap med hagar, bokskogar, fåglar och vilt och med en livslång passion för inredning, antikviteter, och trädgård har vi skapat ett unikt boende. Här har varje rum har sin historia. Exklusiva textilier, handtryckta tapeter och antikviteter. Personliga detaljer som andas lyx och omtanke.

Huset med sina 4 vackra rum andas lyx, värme och hemtrevnad. I den ”hemliga” trädgården finner du avkoppling för såväl kropp som själ - i den vedeldade bastun, badet eller växthuset. Våra marker erbjuder - ett steg ifrån ditt fönster - möjligheter till viltspaning eller stjärnskådning.

Vi älskar mat och vårt kök är baserat på hemlagade ekologiska och lokalt producerade produkter och våra viner hämtar vi från små noggrant utvalda gårdar. Menyn komponeras varje dag. Kanske bjuds du på en skånsk specialitet eller ett hemligt familjerecept.

Inom räckhåll finns 3000 ha naturreservat med hedar, skogar, porlande källor och en vild milslång kust. Hos oss behöver du bara önska och vi ordnar dagsvandringar i bokskogar eller längs havet, cykelturer på små slingrande vägar, ridning genom äppellundar eller laxfiske med en av Sveriges mest erfarna fiskeguider.

Dina dagar här kan fyllas med härlig lättja eller andlöst vackra upptäcktsfärder allt paketerat med kvalitet och finess. Vi tillhandahåller allt du behöver. Hos oss vill vi att du skall känna dig som hemma.

Varmt välkomna till oss
Gina och Bert

Dela gärna sidan till någon behövande:

Villa Gina Österlen
Nöteboda 41
277 45 S:t Olof
0708-199 333
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook


Hitta hit till Villa Gina Österlen

Se ännu mer av österlen

apotekarns-kollage

Gårdens café och vedugn

Svabesholms Kungsgård - Österlen

Svabesholms Kungsgård

Wingårdhs B&B Österlen, boka workshop "Personlig utveckling".

Wingårdhs B&B Österlen

Röken by Sonesson

Röken by Sonesson

Frusen Glädje

Frusen glädje

Kåseberga cafe och bistro 007-2

Kåseberga Café & Bistro

Scroll to Top