Tastecelebration Residence » Österlen
Tastecelebration

Tastecelebration Residence

Tastecelebration

Tastecelebration Residence är skapat med utgångspunkten och vår stora passion MAT. Hos oss får du uppleva den både kors och tvärs.
Se på mat i utställningar, lyssna till krasande maränger, lukta på nymalda kaffebönor, upplev en ny smak, känn på äppelträdets krokiga stam, dröm söta drömmar och lär dig något nytt i en kurs.

I huset finns sex hotellrum, ett café och restaurang, ett internationellt kokboksbibliotek, ett underbart restaurangkök där vi även håller matlagning- och fotokurser, utställningar, en fantastisk trädgård och en massa planer för en massa kul!

Tastecelebration Residence befinner sig i den gamla Jägmästarbostaden i Andrarum, på underbara Österlen. Vi ligger på en armlängds avstånd från såväl Skåneleden för vandrare som Sydostleden för cyklister.

Vårt gårdshotell är öppet sju dagar i veckan from den 1 februari 2019.
Under de dagar restaurangen är stängd ordnar vi gärna med mat för våra hotell- och konferensgäster.

Vår restaurang och café har just nu säsongstängt men öppnar igen den 29 mars, lagom till Brösaps antikmässa. Boka gärna bord!

Är du på jakt efter fin present åt en viktig person i ditt liv? Ge en upplevelse i form av presentkort, det kan användas för både hotellövernattning, restaurangbesök och kurser.
All betalning hos oss sker elektroniskt. Vi accepterar de flesta kort, Swish och Blipp men hanterar inga kontanter.

Det här är vi!
Vi måste själva fortfarande vänja oss vid tanken. Varje dag konstaterar vi hur fantastiskt det är att få vara här på en sådan vacker plats där vi kan både bo och arbeta.

Vi som driver Tastecelebration Residence heter Isabel och Joost. En svenska och en holländare som möttes för femton år sedan på en eventkongress i Sheffield. Tillsammans och på egen hand har vi spenderat mycket tid och arbete inom media- och nöjesbranschen. Från organisation av stora events till rådgivning om festivaler och city marketing.

När vi fick chansen att ta över Jägmästarbostaden krävdes det bara några möten i bilen på väg fram och tillbaka till Holland för att bestämma oss.
Bloggen Tastecelebration skulle få en egen offline mötesplats för foodisar från hela världen. Efter ett år av planerande, fixande och renoverande står vårt Residence äntligen färdigt.

Vi är så enormt stolta och längtar efter att få välkomna dig här hos oss!
Isabel och Joost

Tastecelebration Residence
Jägmästarbostaden 101
273 57 Andrarum
0708-153955
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

ÖPPETTIDER
- -

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Tastecelebration Residence

Se ännu mer av österlen

090305 020

Kockska Gården

Allé på Österlen

Allé på Österlen

Örums Nygård - Österlen

Örums Nygård

romantisk helg på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

Sjöbacka gård

Sjöbacka Gård

Skillinge Teater - Österlen

Skillinge Teater

Scroll to Top