Örums Nygård

Boende på Örums Nygård

Örums Nygård ligger mitt på det vackra skånska åkerlandskapet med utsikt över öppet landskap.

Vi har 21 rum med plats för ca 50 gäster. Varje rum har sin egen personlighet och olika namn inspirerade av det vackra odlingslandskapet t.ex Betan, Hagen, Blåklinten och Ängen. Åtta av rummen har egen uteplats åt söder och sex av rummen har uteplats in mot gården. Vi har tre familjerum med plats för 4 personer. Samtliga rum är utrustade med egen dusch, toalett och TV. Alla våra rum är tillgänglighetsanpassade och två rum är speciellt tillgänglighetsanpassade. Vill du ta med dig din kära vän hunden så har vi även några särskilda hundrum, men detta måste uppges vid bokning.

Restaurang på Örums Nygård

På Örums Nygård har vi skapat restaurangen som vi själva skulle vilja besöka.

Vårt kök, med köksmästare Linus i spetsen, lagar mat med inspiration från hela världen med hjälp av säsongsbetonade råvaror. Tillsammans med utvalda kvalitetsråvaror, ett intressant vin och ölsortiment, vill vi bjuda på en klassisk restaurangupplevelse med utpräglad hemkänsla. Välkomna till bords på Örums Nygård!

Spa med massage & relaxavdelning

Spa är skön avkoppling för både kropp och själ.
Koppla av i vår pool, bada bastu, bubbla i jacuzzin eller unna dig en behandling.

Ta dig tid och unna dig en spabehandling för att få en stunds ovärderlig avkoppling. Vi samarbetar med Annette Grahn på Picea massage och i våra behandlingar används produkter från Logona och Senses by Nature. Dessa produkter är naturkosmetiska och innehåller endast ämnen som är snälla både för din hud och miljön. I största möjliga mån är de ekologiskt odlade. När du övernattar på Örums Nygård ingår även alltid tillgång spaavdelningen i rumspriset.

Konferens på Örums Nygård

Vi skräddarsyr er konferens, kick-off, event eller möte på Österlen.

På Örums Nygård finns två konferenslokaler, modernt utrustade med plats för 50 respektive 12 personer. Den stora lokalen möblerar vi självklart efter ditt önskemål. Den lilla lokalen står alltid i styrelsesittning. I lokalerna ingår projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial, gratis wifi samt vatten och frukt. Hotellanläggningen passar även bra för seminarier och mindre sammanhang som ostörda arbets- och styrelsemöten. Vi ser till era önskemål och behov!

Bröllop & fest på Örums Nygård

Örums Nygård är en perfekt plats för de vackraste stunderna i livet.

Vi kan duka upp till stora bröllop, små familjebjudningar eller varför inte en storslagen 50-års fest. Våra kockar planerar middagen tillsammans med er. På Örums Nygård skräddarsyr vi upplägget helt efter era önskemål.

Örums Nygård

0411-52 40 80
Örumsvägen 141
271 76
Löderup

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
[email protected]
sv_SE