Skillinge Teater » Österlen
Skillinge Teater Garden Cafe

Skillinge Teater - Café och Restaurang

Skillinge Teater Garden Cafe

Skillinge Teater öppnar nu för sommarens konstnärliga program som i år ser helt annorlunda ut än vad teaterns många besökare är vana vid. Detta år tar den konstnärliga ledningen avstamp i en digitaliserad scenkonstgestaltning som var och en utformats med internationella förtecken.

Under sommaren visas fyra verk som alla tänjer gränserna för traditionell performativ konst. Under midsommarhelgen har man premiär för tre installationer som alla mixar digital teknik med humor, lekfullhet men även med djupaste allvar. Den 8 juni har man därefter premiär för det internationella gästspelet Lady Macbeth.

- Vi har valt att arbeta med nya digitala verktyg för konstnärliga uttryck som alla hämtar lust och kraft från performativ gestaltning och genreöverskridande kreativitet, säger Karin Johansson-Mex, en av Skillinge Teaters två konstnärliga ledare.

- Vi tänjer gränserna för vårt eget konstnärliga skapande och utmanar såväl oss själva som våra besökare, fortsätter Nils Peder Holm, den andre av teaterns ledare.

Café & Restaurang
Vårt restaurang ligger i anslutning till teatern. Restaurangen finns i nyrustade lokaler på två våningar med en takhöjd på 8 meter.

Vår innergård är en frodig oas full av blommor och stockrosor. Uteplatsen kan ta emot 100 personer och själva teaterrestaurangen har plats för upp till 150 sittande gäster.

Frågor: kontakta Karin på 076-164 08 64

Skillinge Teater - Café och Restaurang
Möllevångsgatan 9
276 60 Skillinge
076 164 08 64

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
TripAdvisor
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Skillinge Teater - Café och Restaurang

Se ännu mer av österlen

Hickory´s Bistro

Hickory’s Bistro

Allt i Allo - Österlen

Allt i Allo

Franskans crêperie

Franskans Crêperie

Kåseberga cafe och bistro 007-2

Kåseberga Café & Bistro

Karlaby kro

Karlaby Kro

Brick Österlen

Brick Österlen

Scroll to Top