Precis en sån » Österlen
Precis en sån

Precis en sån

Precis en sån

Du missar väl inte precis en sån traditionella AUGUSTI-REA med 20% rabatt på allt (utom Signe Persson Melins formgivning). Välkomna att fynda! Gäller även på hemsidan precisensan.se till fredag.
I vår butik i Skillinge hittar du design, inredning, presentidéer, leksaker, te, olivoljor, vintillbehör med mera. Något för alla!

Skillinges senaste butik - Precis en sån!
Alla dagar 11.00-17.00

Botanisera bland ny och gammal RETRO, presenter och design. En hel avdelning är tilldelad vår favoritformgivare Signe Persson-Melin, men även Stig Lindberg, Lisa Larson, Marianne Westman, Bjørn Wiinblad m fl är representerade.

En egen avdelning har också ”Vinet & Glaset” där vi valt ut de bästa produkterna som kombinerar nytta, funktionalitet, god kvalitet och ett bra pris. Här finns produkter som passar både vinentusiasten som den yrkesverksamme sommelieren.

Du hittar också en avdelning med te samt tetillbehör och massor av Mumin-teer och Mumin-muggar! Vi har också lite lyxiga livsmedel i form av olivolja, tryffel, vinäger mm.

För barnen finns här också något! Temat är Retro och kvalitet!

Du kan också hitta och beställa de flesta varorna i våra nätbutiker. Ange att du vill hämta utanför butiken så drar vi av frakten.
www.precisensan.se

Varmt Välkomna
Anders & Carina Öhman

Precis en sån
Nyhemsgatan 2
276 60 Skillinge
070-453 63 04 & 073-338 39 33

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Facebook

ÖPPETTIDER
Alla dagar 11:00 - 17:00

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Precis en sån

Se ännu mer av österlen

The shuffle bar

The Shuffle Bar

Tobisviks Badet

Tobisvikbadet

Kaffestugan annorlunda

Kaffestugan Annorlunda

Alle pa Osterlen

Allé på Österlen

ida-hallberg-halsocoachen-spa-massage-profilen

I balans med Ida

Kultur på Österlen - Upplev Christinehof och 1700-talet – berättarvandring med Christinas Wänner i och kring slottet som Christina Piper byggde. Christinehof slott - Österlen

Christinehof slott

Scroll to Top