Grevlunda Mathantverk » Österlen
Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Grevlunda Mathantverk

+ Google Map
Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
070 841 42 13 https://grevlundamathantverk.se

november 2018

Surdegskurs – Grevlunda Mathantverk

10 november, 2018 kl 10:00 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 11 november, 2018 at 10:00

Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda mathantverk

Surdegskurs – 2 dagar, 10-11 november 2018 Vi börjar kl 10.00 med att mala en del av vårt spannmål som vi sedan bakar vårt bröd på. Den 21/10 börjar vi kl 11.00 när bröden jäst färdigt så bakar vi dem i vedeldad stenugn. I kursen ingår dag 1 en enkel lunch, dag 2 kaffe med fika.

Mer information »

Surdegskurs – Grevlunda Mathantverk

11 november, 2018 kl 10:00 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 11 november, 2018 at 10:00

Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda mathantverk

Surdegskurs – 2 dagar, 10-11 november 2018 Vi börjar kl 10.00 med att mala en del av vårt spannmål som vi sedan bakar vårt bröd på. Den 21/10 börjar vi kl 11.00 när bröden jäst färdigt så bakar vi dem i vedeldad stenugn. I kursen ingår dag 1 en enkel lunch, dag 2 kaffe med fika.

Mer information »

mars 2019

Surdegskurs – Grevlunda Mathantverk

2 mars kl 10:00 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 3 mars, 2019 at 10:00

Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda mathantverk

Stefan guidar dig igenom brödets resa från sädesfält till vedugn. Kursen startar vid mjölkvarnen, med spannmål från Bertil i Bästekille, Åsgård utanför Onslunda, Warbro- och Saltå kvarn – närodlat, giftfritt och kravmärkt. På kursen lär du dig mer om bröd med långa liggtider och hur du uppnår optimal smak och textur. Surdegsbakning från grunden, helt enkelt. Evenemanget äger rum både den 2/3 och 3/3 kl. 10-16. Anmälan: https://grevlundamathantverk.se/kurser/surdegskurs-2-3-mars/

Mer information »

Surdegskurs – Grevlunda Mathantverk

3 mars kl 10:00 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 3 mars, 2019 at 10:00

Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda mathantverk

Stefan guidar dig igenom brödets resa från sädesfält till vedugn. Kursen startar vid mjölkvarnen, med spannmål från Bertil i Bästekille, Åsgård utanför Onslunda, Warbro- och Saltå kvarn – närodlat, giftfritt och kravmärkt. På kursen lär du dig mer om bröd med långa liggtider och hur du uppnår optimal smak och textur. Surdegsbakning från grunden, helt enkelt. Evenemanget äger rum både den 2/3 och 3/3 kl. 10-16. Anmälan: https://grevlundamathantverk.se/kurser/surdegskurs-2-3-mars/

Mer information »

Croissantkurs – Grevlunda Mathantverk

9 mars kl 10:00 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 23 mars, 2019 at 10:00

Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda mathantverk

Croissanter Lär dig att kavla Croissanter som ett franskt fullblodsproffs, Vi bakar naturligtvis med Smör & lokalt odlade spannmål. Vi lär oss allt om temperaturer vikningstekniker ( allt anpassat till att kunna göra hemma i ditt eget kök.

Mer information »

Kaffebrödskurs – Grevlunda Mathantverk

16 mars kl 10:00 - 16:00
Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda Mathantverk - Kaffebröd

Kaffebröd Lär dig att baka kaffebröd med resultat som en riktig proffsbagare, med härliga degar och fyllningar, fokus på smak och känsla, med nymalet mjöl, äkta smör och oraffinerat havssalt. Du får ta del av Stefans hemligheter som låter dig ta bakningen till en helt ny nivå.

Mer information »

Croissantkurs – Grevlunda Mathantverk

23 mars kl 10:00 - 16:00
|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on 23 mars, 2019 at 10:00

Grevlunda Mathantverk, Grevlunda 14:48
Vitaby, 277 36 Sverige
+ Google Map
Grevlunda mathantverk

Croissanter Lär dig att kavla Croissanter som ett franskt fullblodsproffs, Vi bakar naturligtvis med Smör & lokalt odlade spannmål. Vi lär oss allt om temperaturer vikningstekniker ( allt anpassat till att kunna göra hemma i ditt eget kök.

Mer information »
+ Exportera evenemang
Scroll to Top