Vandringspaket för “Foodies”

Drakamöllan - Österlen

45 kilometers lagom utmanande vandring längs Skåneleden genom skogar och dalar, hedar och en oändlig sandstrand

För er som älskar att vandra men också att njuta av spännande mat erbjuder tre kända matdestinationer i Sydöstra, Skåne Kastanjelund, Tastecelebration Residence och vi på Drakamöllan en alldeles speciell upplevelse. Med Skåneledens som utgångspunkt har vi skapat ett vandringspaket där en storslagen naturupplevelse inramar spännande matupplevelser. Med på vandringen får ni en riklig matsäck. Bagaget väntar på er när ni kommer fram. På kvällen njuter ni av en välförtjänt tre rätters middag innan ni vilar ut i sköna sängar.

Långa vandringen

I vår långa vandring som rymmer allt från skog till hav ingår tre övernattningar. Beroende på hur ni väljer att vandra kan det bli allt från drygt 30 kilometer till 45. Vi hjälper er gärna med en bra plan. Om det skulle behövas ser vi till att ordna transport tillbaka till utgångspunkten mot en smärre kostnad.
Paketet inkluderar matsäck tre dagar, bagagetransport, tre övernattningar med eftermiddagskaffe vid ankomsten och en spännande tre rätters middag på kvällarna. Efter middagen väntar en skön natts sömn i dubbelrum innan det är dags att fylla på energidepåerna med en stor frukost.
Pris per person 7 950 SEK. För enkelrum tillkommer 400 SEK per natt. Kostnaden för dryck utöver bordsvatten tillkommer.

Skräddarsy ett eget paket

Ni är mycket välkomna att skapa ett eget paket. För att det skall räknas som en Foodievandring krävs två övernattningar. Ni har alla olika förutsättningar och önskemål. Här är valmöjligheterna många. Älskar ni havet är Kastanjelund det perfekta stället att börja eller sluta vandringen på. Älskar ni bokskog och forsande åar är Tastecelebration Residence ett måste. Drakamöllan med sina unika hedar och sandstäpp är en knutpunkt mitt emellan.
Kom gärna med ett förslag på hur ni skulle vilja vandra så undersöker vi tillgängligheten.

Paketet inkluderar matsäck två dagar, bagagetransport, två övernattningar med eftermiddagskaffe vid ankomsten och en spännande tre rätters middag på kvällarna. Efter middagen väntar en skön natts sömn i dubbelrum innan det är dags att fylla på energidepåerna med en stor frukost.

Pris per person i dubbelrum  5 300 SEK. För enkelrum tillkommer 400 SEK per natt. Kostnaden för dryck utöver bordsvatten tillkommer.

Vår mat

På Kastanjelund och Drakamöllan bjuds mycket grönt men också kött, fisk och fågel.  Ingen fast meny utan varje dag inspireras köket av det allra bästa som säsongen erbjuder.

På Tastecelebration Residence har en av Österlens just nu mest omtalade matentreprenörer Isabel Brummer skapat en spännande krog med fokus på växtbaserad mat.

Mer om Skåneleden

Här kan ni läsa mer om den del av Skåneleden som kallas Österlencirkeln och vilka naturupplevelser den sträckningen av Skåneleden bjuder på. Inom kort kommer information om sträckan mellan Drakamöllan och Kastanjelund.

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se