Vandra, Äta & Bo på Hallamölla Gård

Upplev en fantastisk kombination av vandring, boende och gastronomiska läckerheter på Hallamölla Gård!

Vandra, Äta & Bo i dubbelrum

  • Onsdagar: 1 295 kr per person. Du får avnjuta en soppa och en riktigt vällagad och god vardagsmåltid.
  • Fredagar: 1 595 kr per person. Tvårättersmiddag med fina råvaror och goda viner.
  • Lördagar: 1 850 kr per person. Upplev en lyxig trerättersmåltid med högsta kvalitet på både råvaror och tillagning, komplett med ett helt menyanpassat vinpaket. Observera att allt vin är till självkostnadspris och betalas i efterhand. Vi säljer inte alkohol på gården, men ni är välkomna att ta med er eget vin/alkohol före eller efter måltiden.

Vin/Alkohol

Allt vin till självkostnadspris som betalas i efterhand. Ingen försäljning av alkohol på gården utan önskas vin/alkohol till innan o/e efter menyn tar ni med er detta själva.

Vandring

För vandringen, dag 1, erbjuder vi från kl. 09:30 eller enligt överenskommelse ett lunchpaket med två lyxiga mackor, kaffe/te, frukt och en flaska av vårt goda brunnsvatten. Ni ansvarar för er egen väska/ryggsäck, och om ni har en favorittermos fyller vi gärna den istället! Vid vandring efter frukost dag 2, erhåller ni ert lunchpaket efter frukost när ni beger er iväg. Frukost serveras på Hallamölla Gård kl. 08:30. För mer information och kartor, se Skåneleden SL4, Etapp 7.

Gratis parkering

Parkering på gården är kostnadsfri. Incheckning på rummet är möjlig från kl. 14:00 på ankomstdagen. Ni kan förvara ert bagage hos oss eller i er bil före incheckning, och på avresedagen checkar ni ut innan ni börjar er vandring.

Middagstid

Middagen serveras kl. 19:00.

Specialkost

Vänligen meddela eventuella allergier vid bokningstillfället.

Gårdsmenyn

Varje kväll skapar vår kock en unik Gårdsmeny med hänsyn till säsongen och tillgången på lokala råvaror.

Extranatt inklusive frukost

Om ni vill förlänga er vistelse erbjuder vi en extra natt för 650 kr per person, inklusive frukost.

Kontakta oss om ni önskar bo och äta både fredag och lördagkväll för att säkerställa tillgänglighet. Ge er själva den perfekta blandningen av äventyr och avkoppling på Hallamölla Gård. Boka redan idag för en oförglömlig upplevelse!

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se