Stigcykling med after bike bbq på Källagården

STIGCYKLING MED AFTER BIKE BBQ PÅ KÄLLAGÅRDEN

INNEHÅLL:

  • 2 nätter på ljuvliga Källagården B&B. Bo som i Nangijala och låt värdparet Jörgen & Eva välkomna er.
  • Guiden Helenas MTB upplevelse. Intro med grundkurs och person-anpassad tur i Brösarps djupa skogar. Cykel, hjälm och ryggsäck ingår.
  • Jordnäras utsökta picknick bestående av matig macka med pålägg från bygdens bönder samt råpressad äppelshake. Serveras i det sköna gröna.
  • After Bike Öl & tugg. Landa på gården med en kall öl brygd i byn och tilltugg från byns kötthandlare.
  • Kocken Helena sätter fyr och lagar tvårätters BBQ-meny med eldgrillade backaburgare, hemslagen ramslöksmajo och rabarberdessert från trädgårdslandet.
  • 2 x Källagårdens uppskattade frukost med nybakade bullar och hemkokt marmelad i korgen, serverad av värdparet Jörgen & Eva

VAL:

  1. Lätt & lagom MTB – Passar er som har liten eller ingen erfarenhet av stigcykling.
  2. Avancerad MTB – För er som är inbitna men vill utvecklas. Låt oss veta så lägger vi ribban där den ska vara.

Källagården B&B och Jordnära Upplevelser i Brösarp. Här har ni ett paket skräddarsytt för livsnjutare som älskar mat och naturnära upplevelser. Upplev lyckan med äkta stigcykling och susa fram på vackra stigar i skogen. Låt guiden Helena vägleda er tryggt och trevligt med glädjen i centrum och smakfull picknick i ryggsäcken. Tipp topp utrustning finns och det går bra att vara helt novis på MTB. Bor gör ni på Källagården B&B som ligger rofyllt omgiven av lummiga äppellundar i brynet mellan skogen, Brösarps backar och byn Brösarp.

Förutom picknick på turen blir ni servade med After Bike Öl & tugg och lite senare kvällens BBQ- meny, i trädgården såklart. Den gedigna frukosten kommer i korg till era rum.

Eran guide och kock är outdoorprofilen Helena Rimfors som driver Jordnära Upplevelser i Brösarp. Helena är utbildad MTB-instruktör och har livslång erfarenhet av frisksport i naturen. Diplomerad vildmarksguide med lång ledarskapsutbildning inom äventyrsaktiviteter, fjällsäkerhet och första hjäplen i skog och mark.

Helena är också en utbildad och erfaren kock med obotlig kärlek till den lokala råvaran.

PRIS:

2 personer: 3465 kr per person
3 personer: 3135 kr per person
4 personer: 2975 kr per person

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se