Sköna maj på Kivikstrand

trerättersmiddag med övernattning på Kivikstrand

Majupplevelse i Kivik

Kivik blomstrar verkligen på våren, och maj är den perfekta tiden att uppleva dess skönhet. Fruktodlingarna är i full blom, gullvivorna pryder Brösarps backar, och solen värmer skönt under dagarna. Ta del av allt detta genom att besöka Kiviks musteri, ge dig ut på äppelblomssafari, vandra upp till Stenshuvud och njut av orkidéerna, eller utforska besöksträdgårdarna i området. En omtyckt vandring är den 13 km långa sträckan från Torparebron ner till Kivik.

För en extra dos äventyr kan du hyra cyklar och utforska området ännu mer, inklusive ett besök i Rörum och Mandelmans trädgårdar samt en lunch på charmiga Franskans crêperie. Golfsäsongen är igång, och den fantastiska utsikten från Lilla Viks golfklubb över havet är något att minnas. Efter en dag full av upptäckter väntar en härlig tvårättersmiddag på hotellet. För de modiga finns möjligheten att boka bastun vid havet och ta ett uppfriskande dopp innan läggdags.

Priset per person för del i dubbelrum standard med tvårättersmiddag är 1395 kr, exklusive dryck och eventuella avgifter för aktiviteter. Priset gäller per natt. Erbjudandet är bokningsbart från tisdag till torsdag i maj med en minimumvistelse på två nätter. Boka enkelt via vår onlinebokning – sök efter önskade datum och välj sedan detta speciella paket.

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2024
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se