Österlens GK Djupadal » Österlen
_DSC9562_3_4

Österlens GK Djupadal

_DSC9562_3_4

GOLF

Djupadal, vår vackra öppna hedlandsbana byggd på ren sandjord. Utsikten från högsta punkt är magnifik. Vid klart väder ser du tvärs över Hanöbukten ända till Blekinge. Med inbjudande fairways och utmanande greenområden är Djupadal en storslagen golfupplevelse och spännande utmaning för alla golfspelare. Banan är ritad av Tommy Nordström och har i omgångar uppdaterats av Pierre Fulke Design.

På Djupadal hittar du en väl tilltagen driving range samt stora greener för chippning och puttning som ger suveräna förutsättningar för träning av alla typer av slag. I dalgången söder om klubbhuset hittar du ett nybyggt övningsområde med tre utmanande hål samt ytterligare en puttinggreen.

Banan Djupadal ligger för övrigt i samma vackra område där familjen Gustav och Marie Mandelmann driver sin gård Djupadal som ju blivit en av TV4:s stora tittarsuccéer.

STÄLLPLATSER

Med lugnt läge, bedårande östersjövy och en putt från klubbhuset och parkeringsplatsen på Djupadal erbjuder vi sex ställplatser med el för husbilar och husvagnar. Observera att det inte finns ställplatser på vår andra bana Lilla Vik.

Tap Inn

Efter nio hål är du välkommen in i våra kiosker där du hittar förfriskningar och lättare måltider. Fyll på energidepån så att du orkar hålla koncentrationen uppe resterande nio hål.

I kiosken Tap Inn på Djupdal väljer du mellan varma och kalla mackor, korv i bröd och hemmagjorda vårrullar. Drycker: läsk, vatten, folköl och kaffe. Öppet varje dag 09.00-15.00.

Österlens GK Djupadal
Williams Väg 20, Vik
272 95 Simrishamn
0414-270 00

Skicka epost till oss

Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang.

Dela gärna sidan

Hitta hit till Österlens GK Djupadal

Se ännu mer av österlen

Österlenchoklad

Österlenchoklad

Alle pa Osterlen

Allé på Österlen

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

borrby-bio-biljettluckan

Borrby Bio

Logi Gamlegård Österlen

Bäddar & Ängar

Tobisviks Badet

Tobisvikbadet

Rulla till toppen