Österlens GK Lilla Vik

RESTAURANG

På Lilla Viks Golfrestaurang tillagas vällagad mat av våra omtyckta kockar. Basen ligger i den svenska husmanskosten men med inspiration och smaker från många av världens delikata hörn. I möjligaste mån använder vi lokalt producerade råvaror efter säsong. Smutta på espressomaskinens nybryggda Lavazza eller slå dig ner vid ett av lunchborden och vänta på att bli serverad. När vädret bjuder till har du fin vy ut över 9:ans green från restaurangens uteplats i söder. Vi erbjuder även mat för avhämtning samt catering. Det gröna, maten och idrotten Vi använder oss i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror och precis runt knuten i Vik finns grönsaksproducenten Orelund där vi hämtar bland annat tomater, paprika och chili. Frukten plockar vi från golfbanans fruktträd och dyker ibland upp i kreativa och smakfulla bakverk i vårt restaurangutbud. Vi strävar efter att hålla en hälsosam inriktning i våra menyer. Vi vill nämligen att våra gäster och medlemmar håller sig pigga och glada och presterar bra på och utanför golfbanan. Det gröna, maten och golfen som idrott hör ihop. Golfrestaurangen på Lilla Vik håller öppet dagligen 08.30-15.30, lunchservering 11.30-14.30. Du når oss givetvis även med dina förfrågningar via e-post restaurang@osterlensgk.com.

BOENDE

På Österlens golfklubb vill vi att du ska känna dig riktigt välkommen. Det ska vara en naturlig plats att återvända till – om och om igen. En underbar destination för alla livsnjutare med en varm och välkomnande atmosfär där maten är en stor del av upplevelsen, oavsett om det är efter en dag på banan, efter vandringen eller om du bara besöker Österlen för den vackra plats det är. Lägenheternas 80 kvm är fördelade på två våningar. I markplan finns badrum med dusch och toalett samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På övre plan finns sovrum med varierande antal sängplatser (max sex personer) samt toalett. Alla lägenheter har också en uteplats där du kan med fördel sitter under ljumma sommardagar och stjärnklara nätter. På innergården finns boulebana samt schack och intill restaurangen hittar du utomhuspoolen och padelbanorna. Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen! På Lilla Vik finns även ypperliga möjligheter att arrangera möten i våra konferenslokaler. Lunch, middag och frukost äter du i vår omtyckta golfrestaurang som ligger i samma fastighet som konferenslokalerna. Välkommen med din förfrågan!

GOLF

Banan på Lilla Vik är en parkbana med seaside-karaktär som passar alla golfare. Här finns också korthålsbana och träningsområden för golfare. Banan på Djupadal är en kuperad hedlandsbana med spännande layout i fantastisk miljö. Här har vi ett nybyggt träningsområde, range och möjlighet att spela året om.

18 hål

Parkbanan Lilla Vik har seasidekänsla och löper delvis på Östersjöns strandbrink. Vackra naturupplevelser garanteras. Havsutsikten och den ypperliga kvalitén på banan ”där varje slag kräver golfslag” leder nästan alltid till en varaktighet och djup förälskelse. Om våren skimrar skir äppelblom som i skördetid byts till ett färgsprakande skådespel av mogen frukt och färgsprakande bladverk. Här på Lilla Vik kan du även bo i bekväma lägenheter, arrangera möten i vår konferensanläggning och spela på korthålsbanan Korta Vik (6 hål). Här finns även två padelbanor. Delar av banan på Lilla Vik har renoverats av Pierre Fulke Design.

6 HÅL

Välkommen till Lilla Vik och spel på korthålsbanan Korta Vik. Här är alla välkomna, oavsett tidigare erfarenhet av golf. Testa hur det känns att svinga en golfklubba eller vässa ditt närspel för att ta igen de sista slagen ute på de stora banorna. Sex fina hål står redo för dig 365 dagar om året!

PADEL

På Österlens Golfklubb kan du spela padel på två fina banor. Belysningen gör att du även kan spela när mörkret lagt sig. Bokningar gör du via appen Playtomic, läs mer om detta nedan. Var ligger banorna? Banorna ligger mellan Lilla Viks Golfrestaurang och korthålsbanan Korta Vik. Du ser dem från riksväg 9 när du kör förbi Lilla Vik. Vad kostar det att spela? Vi tillämpar differentierade priser vilket innebär att attraktiva tider är dyrare än de mindre populära tiderna. Priset för medlemmar i Österlens GK är 200:- oavsett tid (ett padel- och korthålsmedlemskap på 1100:-/år räcker och då ingår även obegränsat spel på Lilla Viks korthålsbana med sex utmanande golfhål). Samtliga priser gäller för 1,5 timmes spel. Vi erbjuder rack för uthyrning och bollar till försäljning. Avbokning med återbetalning kan göras fram till sex timmar innan bokad tid. https://youtu.be/Q-gcpzjYXlQ

Österlens GK Lilla Vik

0414-270 00
Lilla Viksvägen 9
272 95
Simrishamn

Boka direkt online

Fler förslag för besök

Joina mer än 10k+ prenumeranter

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om Österlen!
2023
© Destination Österlen AB
info@osterlen.se