Österlengården » Österlen
Österlengården

Österlengården

Österlengården

Välkommen till Österlengården, beläget i Hammenhög, som ligger i hjärtat av vackra Österlen! Här har ni närhet till allt vad Österlen har att erbjuda med sin vackra natur, berömda stränder, konst, matupplevelser, ja på Österlen går ni inte sysslolösa på er semester. Och det bästa av allt är, att när ni bor på Österlengården har ni pengar över till att spendera på annat än ert semesterboende.

OM OSS
Österlengården är ett nyrenoverat boende, där ni kan känna er som hemma under er vistelse. Här finns ett 30-tal rum i varierande storlekar.

VÅRA RUM
Vi erbjuder rum i tre olika standardkategorier och prisklasser. Allt för att något ska passa just er och det ni behöver för att er semester ska bli så bra som möjligt.

ATT SE & GÖRA
Det är inte för inte, som Österlen är vida berömt och ibland kallas för ”Sveriges Toscana"! Och att så många söker sig hit och önskar att tillbringa sin ledighet på den vackra del av Sverige. På Österlen finns så mycket att både se och göra för alla åldrar och intresse. Ni kan uppleva matupplevelser utöver det vanliga, dricka nybryggt kaffe och fika med hög mysfaktor, besöka en gruppvisning på vingårdar som gör vin på egna druvor, eller slappna av på en av våra fantastiska sandstränder eller gör en turridning på Islandshästar. Besök Ales stenar, Kåseberga, Kivik, Brantevik ja det finns inga begränsningar. Det finns många anledningar att återvända till Österlen och Österlengården.

BOKA RUM
För att boka din vistelse hos oss är du välkommen at boka direkt genom att kontakta oss på:
mobilnummer: 0769-370317 eller via mail: osterlengarden@enjoyliving.nu

Välkommen till oss på Österlengården!

Österlengården
Smedstorpsvägen 14
276 50 Hammenhög
076 937 03 17
Skicka epost till oss
Besök vår hemsida
Instagram
Facebook

Våra aktuella evenemang

Det finns inga kommande evenemang just nu.

Dela gärna sidan till någon behövande:

Hitta hit till Österlengården

Se ännu mer av österlen

_DSC9562_3_4

Österlens GK

romantisk helg på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

kiviks-hotell

Kiviks Hotell

Torsborgs gård

Torsborgs gård

Två hus på Österlen

Två hus på Österlen

Gyllengården

Gyllengården

Scroll to Top